Hosty Pohádkové říše překvapil premiér Sobotka s rodinou. Vzal si volno a vyrazil na výlet

11.08.2014 17:46

Jak ParlamentníListy.cz informoval jeden ze čtenářů, na Vysočině bylo v pondělí velké pozdvižení. Hosté a návštěvníci restaurace Pohádkové říše v Kamenici nad Lipou zažili překvapení. U jednoho stolu totiž potkali premiéra Bohuslava Sobotku s manželkou a syny.

Hosty Pohádkové říše překvapil premiér Sobotka s rodinou. Vzal si volno a vyrazil na výlet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka a místopředseda vlády pro vědu, výzkum Pavel Bělobrádek na tiskové konferenci

„Celé to bylo takové zvláštní a dost nenápadné,” uvedl naší redakci čtenář Matěj Vítek, který pohádkový svět navštívil rovněž se svými dětmi. „Pan Sobotka měl normální kalhoty, košili, jedli vrabce se zelím a vůbec o nich nebylo slyšet, chovali se hodně nenápadně a spořádaně,” uvedl s tím, že ačkoli premiéra a šéfa ČSSD každý pozoroval, o podpis nebo fotografii během hodinového obědu nepožádal nikdo.

„Každý, kdo vkročil, na Sobotku koukal, to ano, protože on seděl hned vlevo od vstupu do restaurace, která není nikterak veliká, ale kromě pohledů se nikdo k ničemu neodhodlal,” doplnil. Podle slov našeho čtenáře byla zvláštní ještě jedna věc. Čtyřčlenná ochranka, která neseděla uvnitř restaurace, ale čekala venku na dešti pod slunečníky. „Byli tam čtyři pánové, měli sluchátka v uších a asi hlídali každého, kdo přicházel nebo odcházel, ale na první pohled nebyli nápadní,” konstatoval.

Po obědě, který prý byl typickou českou klasikou, Sobotka s manželkou Olgou a syny odešli. „Jen bylo slyšet, že ochrance říkal, že prší a že popojedou autem, a pak už šli, ochranka je všechny obklopila zepředu i zezadu a už je nebylo vidět,” uzavřel svůj text, který zaslal ParlamentnímListům.cz

Manželka Bohuslava Sobotky Olga, která se na veřejnosti neobjevuje, pochází z táborských Měšic. V letech 1995-1999 studovala na Střední zemědělské škole v Táboře. V dubnu 2003 se provdala za Bohuslava Sobotku na zámku Hluboká. V roce 2003 se jim narodil první syn David a v roce 2009 druhý syn Martin. V minulosti pracovala na sekretariátu poslaneckého klubu ČSSD. Je o téměř deset let mladší než její manžel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…