Imbecile Sobotko. Výsměch premiérovi kvůli legrační příhodě. I z Hradu

06.07.2016 8:04

Incident, ke kterému došlo mezi premiérem Bohuslavem Sobotkou a jednou divačkou karlovarského filmového festivalu, popisuje server Novinky.cz. Následně jej okomentovali uživatelé sociálních sítí.

Imbecile Sobotko. Výsměch premiérovi kvůli legrační příhodě. I z Hradu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„To je moje místo,“ prohlásila divačka, která zamířila se svým lístkem, aby usedla do své sedačky. Chystala se zhlédnout český film Teorie tygra. Jenže místo bylo obsazené, a to premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD).

Celý text je ZDE

Podle serveru byl v celé situaci premiér, který přišel do sálu s manželkou Olgou, nevinně. Na jejich místa je usadili pořadatelé.

Divačka byla velmi vytrvalá. I když na festivalu platí pravidlo, že neobsazená místa pět minut před zahájením projekce se postupují dalším návštěvníkům, Sobotka jí po krátkém dohadování, následné zrakové konzultaci s vlastní ženou Olgou džentlmensky vyhověl. Zvedl se, aby se mohla posadit. V tu chvíli zasáhli pořadatelé a manžele přesadili.

„Projekce Teorie tygra ve Varech. Paní uhájila své sedadlo a premiér si musel hledat jiné místo. To už je, jako bychom byli slušná země!“ Tak okomentoval celou věc šéfredaktor časopisu Reflex Radek Bajgar.

Přidal se i svérázný ostravský publicista Radek Velička. Celou věc ale vidí z jiného úhlu pohledu: „Imbecil Slávek Sobotka neumí najít sedačku v kině a takový pacient si říká premiér? Kam to pak má vést?“ uvedl muž považovaný mnohými za sprosťáka.

Incident zaregistroval také mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček, který se s uživateli sociální sítě podělil o vtipnou reakci čtenáře: „Okamžitě je třeba zjistit adresu divačky a poslat ji se stejným nápadem do Strakovky.“

Celý text příspěvku Radka Bajgara na jeho facebookovém profilu:

Projekce Teorie tygra ve Varech. Paní uhájila své sedadlo a premiér si musel hledat jiné místo. To už je jako bychom byli slušná země!

Celý text příspěvku Radka Veličky na jeho facebookovém profilu:

Imbecil Slávek Sobotka neumí najít sedačku v kině a takový pacient si říká premiér? Kam to pak má vést?

Celý text příspěvku Jiřího Ovčáčka na jeho facebookovém profilu:

Trocha festivalového humoru, aneb vtipná reakce čtenáře:

"Okamžitě je třeba zjistit adresu divačky a poslat ji se stejným nápadem do strakovky".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…