Imigrant se nacpal „koksem“ a znásilnil 90letou Němku. Pokud se vám o tom vůbec chce číst

20.03.2017 8:21

V Düsseldorfu začal proces s marockým migrantem, který na podzim loňského roku znásilnil devadesátiletou ženu. Německou veřejnost tento případ velmi pobouřil a lze očekávat, že soudce udělí vysoký trest.

Imigrant se nacpal „koksem“ a znásilnil 90letou Němku. Pokud se vám o tom vůbec chce číst
Foto: Vít Hassan
Popisek: Noční zásah těžkooděnců v uprchlickém táboře v Calais

Jak píše deník Die Welt, Souhail M. působí v soudní síni velmi plaše. Je ostříhán na krátko, má na sobě vyžehlenou modrou košili a hovoří tiše a nejistě. „Nikdo by nevěřil, že právě tento mladík měl loňského druhého října znásilnit devadesátiletou babičku, která šla rozsvítit svíčky do zdejšího kostela,“ píše deník s tím, že ženu ve věku málem své prababičky nejprve brutálně napadl a při samotném aktu znásilnění jí způsobil i další zranění.

Marockého mladíka usvědčily záběry z bezpečnostních kamer, takže se ke spáchání zločinu již sám přiznal. „Když jsem přišel domů, nemohl jsem uvěřit tomu, co se stalo,“ vypráví před soudem obžalovaný, který měl dle své výpovědi před napadením devadesátileté ženy konzumovat velké množství alkoholu a vedle toho také ketamin a kokain. Jak sám dokládá, problém se svojí nezvladatelnou agresivitou měl již před tím, ale jeho sexualita je údajně „v normálu“.

Anketa

Podporujete Andreje Babiše? (Hlasování od 16.3.2017)

54%
46%
hlasovalo: 42491 lidí

Celý text v němčině je ZDE.

Maročan ženu po napadení vytlačil do úzké chodby blízkého domu a hrozil jí, že když mu nebude po vůli, tak ji zabije. Když dokonal těžko pochopitelný skutek, ponechal bezmocnou ženu ležet na zemi. Vedle odřenin, oděrků a těžkého psychického traumatu jí způsobil vážná zranění v dutině břišní. Vedle toho jí také vykradl kabelku, včetně občanského průkazu a klíčů od bytu. Ačkoli doposud nebyl Souhail M. trestán za spáchání sexuálního deliktu, rozhodně nemá čisté svědomí.

Podle zjištění německého deníku vyrůstal mladý násilník ve Španělsku, kde se stal ještě jako dítě členem nechvalně proslulého drogového gangu. Souhail byl pouličním rváčem a byl obviněn z několika krádeží a drogových trestných činů. Ve Španělsku byl mnohokrát zatčen a soudce jej dokonce poslal na psychologické testy. Jak sám říká, do Německa odešel loni hlavně proto, že mu ve Španělsku hrozilo vězení.

Obžalovaný sice popřel, že by měl v minulosti něco společného se sexuálním deliktem, ale soud v Düsseldorfu si raději vše ověřil. Podařilo se mu zjistit v jednom rozsudku španělského soudu, že Souhail M. lhal. „Ve Španělsku stanul před soudem pro obvinění z pokusu o znásilnění,“ píše Die Welt s tím, že muž dále čelí v Německu obvinění z několika krádeží. Osudným se mu však patrně stane brutální znásilnění. Rozsudek si možná vyslechne již 27. března, kdy proces pokračuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…