Já žádnou agenturu na kampaň nepotřebuji, ujišťoval Michal Horáček. A teď si jednu najal...

01.07.2017 9:29

Uchazeč o úřad prezidenta Michal Horáček bude ve volební kampani spolupracovat se společností Ewing Public Relations. Firma bude mít na starosti celorepublikovou komunikaci kampaně. Textař a podnikatel Horáček přitom při zahájení kandidatury prohlásil, že s agenturami pro vnější vztahy spolupracovat nebude, nyní to označil za předčasné rozhodnutí.

Já žádnou agenturu na kampaň nepotřebuji, ujišťoval Michal Horáček. A teď si jednu najal...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na funkci prezidenta Michal Horáček zahájil sběr podpisů pod petiční archy na prezidentské volby

„Takhle velká věc se bez pomoci profesionálů dělat nedá. Po několikaměsíční kampani jsem se dostal do bodu, kdy potřebuju vedle sebe mít profesionální komunikační tým zvyklý vést kampaně na celorepublikové úrovni,“ uvedl Horáček.

Ewing Public Relations má podle Jiřího Táborského z Horáčkova volebního týmu řadu zkušeností s tvorbou kampaní v soukromém i veřejném sektoru. Firma na webu mezi svými klienty uvádí Asociaci penzijních společností, dopravní společnost Arriva, firmy Benzina a Unipetrol, Skanska, AVE nebo Baxter. K zákazníkům Ewing PR patří také Lékařský odborový klub, organizátor veřejné dopravy Ropid nebo investiční skupina DRFG.

Z dalších prezidentských kandidátů Miloš Zeman opakovaně uvedl, že nebude vést osobní kampaň ani vyhlašovat svůj program pro další funkční období. Kritici prezidenta ale za kampaň považují jeho návštěvy v krajích nebo vystupování v médiích. Volební tým, který má Zemanovi shromáždit potřebných 50 tisíc podpisů pro druhou kandidaturu, vede jeho manželka Ivana.

Bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš se v rámci prezidentské kampaně setkává s lidmi, sestavit pro ni chce expertní tým asi 20 poradců. Bývalému šéfovi mladoboleslavské automobilky Škoda Auto Vratislavu Kulhánkovi pomůže se sběrem 50.000 podpisů a finančně až do výše padesátimilionového limitu obnovená Občanská demokratická aliance, jejímž je kandidátem. O funkci prezidenta se ucházejí také lékař a aktivista Marek Hilšer nebo podnikatel Igor Sládek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…