Josef Klíma, bývalý parťák Radka Johna, se vrací

11.12.2013 10:56

Známý publicista Josef Klíma se vrací na televizní obrazovky. Od konce ledna bude mít na televizi Prima vlastní autorský pořad „Očima Josefa Klímy“. ParlamentníListy.cz o tom informovala mluvčí televize Prima Jana Mrákotová. Klíma vešel do povědomí širší veřejnosti především pořadem Na vlastní oči, na kterém spolupracoval s Radkem Johnem.

Josef Klíma, bývalý parťák Radka Johna, se vrací
Foto: tan
Popisek: Novinář Josef Klíma

„S publicistickou  show Očima Josefa Klímy se budou diváci setkávat pravidelně každý týden ve středu, ve 21.30 hodin po oblíbeném seriálu Cesty domů, a to již od 22. 1. 2014,“ uvedla mluvčí.

„Jde o můj vlastní autorský projekt, jehož základem je sonda do duše našeho národa. Obsah a forma pořadu budou překvapivé, základem formátu je moje letité úsilí pomáhat lidem," přibližuje novinku Klíma.

„S Josefem Klímou jsme o tomto formátu dlouho diskutovali a připravovali jeho spuštění nezávisle na jeho dalších aktivitách. Příznivou shodou okolností tak našim divákům, kteří si tohoto famózního publicistu přáli mít zpět na Primě, můžeme v předstihu nadělit prima vánoční dárek v podobě této pozitivní zprávy. Moc nás to těší a přejeme novému pořadu hodně nadšených diváků," dodala Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…