Kauza Brady: Nový důkaz, že je Zeman vyděrač? Daniel Herman vytasil mail

26.10.2016 12:47

Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) se nevzdává. Serveru Blesk.cz nyní zaslal text e-mailu, který měl poslat svému strýci Jiřímu Bradymu dne 8. září po schůzce s prezidentem Milošem Zemanem na slovenském velvyslanectví.

Kauza Brady: Nový důkaz, že je Zeman vyděrač? Daniel Herman vytasil mail
Foto: Partie TV PRIMA
Popisek: Ministr kultury z KDU-ČSL Daniel Herman

Herman totiž tvrdí, že Brady své vyznamenání nedostane kvůli tomu, že on přijal dalajlámu. Tím prý totiž Zeman člena naší vlády vydíral. Herman se původně odvolával na svědky, kteří měli být rozhovoru přítomni, ti však daná slova nepotvrdili. 

Původní text ZDE.

„Milý George, mám zajímavou zprávu. Dnes jsem na slovenské ambasádě mluvil s prezidentem Zemanem. Řekl mi, že Tvé vyznamenání na 28. 10. schválil. Ale hned dodal, že jestli se setkám s dalajlámou, který má přijet v polovině října do Prahy, tak že to zruší,“ uvedl Herman s tím, že rozhovor slyšeli ministři dopravy Dan Ťok (ANO) a průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD). Přítomen Zemanovým slovům měl být i slovenský velvyslanec Weiss.

„Setkání s dalajlámou mám v programu a Číňané ve spolupráci s M. Zemanem se snaží mě takto zastrašit,“ dodal Herman. „Jak to nakonec dopadne, nevím,“ uzavírá dopis s informacemi o zdravotním stavu maminky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…