Krádež voleb ve prospěch Hillary Clintonové. Pro případ potřeby je prý připravena akce srovnatelná s 11. zářím

07.11.2016 16:39

Americký ekonom a novinář P. C. Roberts se zamýšlel nad tím, jakým způsobem se má odehrát krádež amerických prezidentských voleb ve prospěch demokratické kandidátky Hillary Clintonové. Překlad jeho komentáře přinesly ParlamentníListy.cz.

Krádež voleb ve prospěch Hillary Clintonové. Pro případ potřeby je prý připravena akce srovnatelná s 11. zářím
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Na Robertsově webu se ke kybernetické manipulaci elektronického hlasování vyjádřil i novinář Finian Cunningham. Uvádí tam další způsob, jak má být krádež amerických voleb provedena – kybernetickým útokem vedeným pod falešnou vlajkou. 

Původní text ZDE.

Cunninham zde mimo jiné upřesňuje: „Každým dnem přibývá náznaků, že přípravné práce pro digitální 11. září jsou v plném běhu. Pro útok bude využit rozsáhlý výpadek elekrického proudu, který vyřadí z provozu nejen americká média, ale i internet. S tímto útokem nebude mít co do činění Rusko či jakýkoli jiný cizí stát, ale bude záležitostí amerických zpravodajských služeb. Následný chaos bude prohlášen za ‚útok na americkou demokracii‘ a vina za něj se vrhne na Rusko,“ domnívá se.  

Celá akce podle nej přinese dvojí benefit: „Zaprvé bude Rusko coby cizí agresor ještě více zdémonizováno a jeho domnělý útok ospravedlní ještě tvrdší opatření Ameriky a jejích evropských spojenců proti Moskvě. Zadruhé pak digitální útok na americké prezidentské volby umožní washingtonskému establishmentu vyhlásit případné Trumpovo vítězství vzhledem k ruskému digitálnímu útoku za neplatné. Tato zneplatněná volba bude vyhlášena v momentu, kdy se Trumpovo vítězství ve volbách bude jevit už jako nezvratné,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…