Ministr financí naděloval. Za účtenky dovolená v Chorvatsku. Babiš umí, pochvaloval si šťastný výherce

23.10.2015 17:24

Na facebookovém profilu hnutí ANO se objevilo video, na kterém se ministr financí Andrej Babiš schází s výhercem chorvatské účtenkové loterie Milanem Kocábem. Za účtenky, které nasbíral v průběhu svého pobytu v Chorvatsku, získal výhru v podobě zájezdu do Chorvatska.

Ministr financí naděloval. Za účtenky dovolená v Chorvatsku. Babiš umí, pochvaloval si šťastný výherce
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Na besedě v Olomouci

Na Facebooku hnutí ANO ukázali výherce chorvatské účtenkové loterie. „Ten posílal v rámci letošní soutěže účtenky z nákupů v Chorvatsku na tamní ministerstvo financí a teď dostane výhru v podobě fajn zájezdu na příští rok, je to zájezd v hodnotě 50 000 Kč – a kam jinam, než do Chorvatska,“ píše se na stránce hnutí.

Zároveň je k textu přiložené i video, na němž si výherce Milan Kocáb potřásá rukou s ministrem financí Andrejem Babišem. Na něm také mluví přímo Babiš, který dává zásluhy za loterii svému chorvatskému protějšku.

„Pán byl evidentně spokojenej a těší se, jak si tu cenu, kterou vyhrál, užije,“ říká na videu Babiš.

Celé video zde.

„Samozřejmě jsme měli radost a druhej den to přišlo teda poštou, aj potvrzení, že jsme vyhráli,“ tvrdí Kocáb a dodává, že mu na dovolené „tři dni pršelo“, tak svou výhru vidí jako náhradu.

„Pan Babiš se snaží vybírat daně, tady to všichni ví, v této republice,“ říká Kocáb a za doprovodu příjemného hudebního podkresu chválí, jak podle něj elektronická evidence tržeb funguje. „Myslím si, že to funguje dobře ten systém, že to není poznat vůbec.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…