Moravec, Halík, furt dokola! To je tak ubohý. Zasvěcená osoba napsala dopis šéfovi ČT, protože se už neudržela

29.08.2016 9:22

Sledování včerejšího vysílání České televize natolik naštvalo bývalou poslankyni ODS Kateřinu Dostálovou, že se rozhodla napsat generálnímu řediteli ČT Petru Dvořákovi otevřený dopis. Dostálová, která se ve Sněmovně specializovala na mediální problematiku, o tom informovala na svém facebookovém profilu.

Moravec, Halík, furt dokola! To je tak ubohý. Zasvěcená osoba napsala dopis šéfovi ČT, protože se už neudržela
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generální ředitel ČT Petr Dvořák

„Po omráčení OVM v poledne mi koncentrujete adrenalin v krvi večerní debatou s Halíkem a dorazíte mě Dvořákovou,“ napsala generálnímu řediteli veřejnoprávní televize.

„Vás si kupovat musím, a nechci. Brakování archivu anebo Halík a Šiklová a Marvanová a Macháček a Jelínek. A furt dokola. Já mám takové podezření, že si myslíte, že jsme úplní idioti,“ píše dále evidentně velmi rozhořčená Dostálová.

A ptá se, zda u nás neexistuje jiný moderátor než Václav Moravec. „To je tak ubohý. Proč Vám platíme tuto nekreativitu?“ ptá se. A hned si odpovídá: „Protože jsme idioti, co neumí zvolit lidi, co Vám zatnou tipec.“

Otevřený dopis řediteli Dvořákovi Dostálová uzavírá netradičním pozdravem: „Zdar!“

Pod dopis pak napsala vysvětlení, proč jej napsala. „Vážení přátelé, já to nevydržela a po té dnešní koncentrované hrůze jsem se ozvala,“ vysvětlila.

Celý text příspěvku Kateřiny Dostálové na jejím facebookovém profilu:

Dobrý večer,

pane řediteli Dvořáku, píšu Vám otevřený dopis. Po omráčení OVM v poledne mi koncentrujete adrenalin v krvi večerní debatou s Halíkem a dorazíte mě Dvořákovou. Já dost čtu. Ale ne Bureš press. Tam mám svobodu, že si to nemusím kupovat. Vás si kupovat musím a nechci. Brakování archivu anebo Halík a Šiklová a Marvanová a Macháček a Jelínek. A furt dokola. Já mám takové podezření, že si myslíte, že jsme úplní idioti. A urážíte mě. Čtu neskutečně kultivované komentáře vzdělaných lidí tady na FB. A pak si platím brak. Neexistuje tady jiný moderátor než VM? To je tak ubohý. Proč Vám platíme tuto nekreativitu?

Protože jsme idioti co neumí zvolit lidi co Vám zatnou tipec. Odpověděla jsem si sama.Děkuji Vám za reakci, ale nechoďte na mě s etickým kodexem. Ten už jste mi poslal.

Zdar!

Kateřina Dostálová

Vážení přátelé, já to nevydržela a po té dnešní koncentrované hrůze jsem se ozvala. Dobrá reakce mého muže. Hážeš p....s... Asi mě FB vymaže. Zdar Moravče a Dvořáku!

 

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…