Odhalení: Andrej Babiš dává peníze muslimům. Nahlédněte

01.09.2016 11:26

Na zajímavé částky na transparentním účtu Muslimské obce v Praze poukázala na svém facebookovém profilu iniciativa Islám v ČR nechceme. „Konečně víme, kolik platí Babišova Mlékárna Hlinsko a EMCO za halal certifikáty pravděpodobně ročně: 30 tisíc každý,“ poznamenala iniciativa s poukazem na účet.

Odhalení: Andrej Babiš dává peníze muslimům. Nahlédněte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Blok proti islámu

„Nejsou to tři až pět tisíc za rok, je to cca dva a půl tisíce měsíčně jen od jedné firmy. A teď si představte, že by takových ‚klientů‘ na halal výpalné měli stovky,“ vypočítává iniciativa. 

Jak následně dodává, tohle je prý ‚náboženství‘. „Abyste mohli islámským pacientům vůbec prodávat své výrobky, musíte automaticky a povinně financovat dawah a džihád přímo muslimským obcím. Propracované svinstvo, no uznejte,“ zmiňuje iniciativa s tím, že toto také přežilo 1400 let v prakticky nezměněné podobě. „A to vůbec nemluvíme o mimořádně krutých halal porážkách. Islám je prostě všechno špatně,“ dodává.

Celý příspěvek iniciativy Islám v ČR nechceme:

BREAKING (od našeho příznivce): konečně víme, kolik platí babišova Mlékárna Hlinsko a EMCO za halal certifikáty pravděpodobně ROČNĚ:

30 tisíc Kč každý(!)

Nejsou to 3-5 tisíce za rok, je to cca dva a půl tisíce mešíčně jen od jedné firmy(!). A teď s i představte, že by takových "klientů" na halal výpalné měli stovky.

500 x 30 000,- Kč = 15 milionů ročně, 150 mil. za deset let.

A tohle je prý "náboženství". Abyste mohli islámským pacientům vůbec prodávat své výrobky, musíte automaticky a povinně financovat dawah (šíření islámu) a džihád (to samé) - přímo muslimským obcím.

Propracované svinstvo, no uznejte. Také přežilo 1400 let v prakticky nezměněné podobě.

A to vůbec nemluvíme o mimořádně krutých halal porážkách. Islám je prostě všechno špatně.

https://www.rb.cz/cs/o-nas/povinne-uverejnovane-informace/transparentni-ucty?mvcPath=transactions&accountNumber=7603967001

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …