Okamura. Nejnebezpečnější postava na naší politické scéně, varuje Ondřej Neff

07.02.2018 21:48

O lídrovi SPD Tomiu Okamurovi se rozepsal na serveru neviditelnypes.cz jeho šéfredaktor Ondřej Neff. Okamura je podle něj momentálně nejnebezpečnější postavou na naší politické scéně. „Sérií chybných tahů se podařilo ho dostrkat tam, kde by neměl vůbec být, tedy nejen do sněmovny, ale dokonce do jejího vedení,“ poznamenal Neff.

Okamura. Nejnebezpečnější postava na naší politické scéně, varuje Ondřej Neff
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Neff

„Politická scéna se nechce smířit se skutečností, že třicet procent voličů naletělo na taktiku Babišova ANO dělat opozici uvnitř koalice, tedy slízávat smetanu a tvářit se jako partyzán v Brdech. Sáhlo se tedy ke kriminalizaci, všichni na to doplatili – kromě Okamury, který se díky tomu dostal do parlamentu jako čtvrtá strana z devíti s výsledkem nad deset procent a je jeho místopředsedou. Nyní lidovci s nosními dírkami těsně nad hladinou pětiprocentního limitu vyvolávají humbuk kolem nejapného výroku o koncentráku v Letech,“ zmínil Neff s tím, že to má dva cíle. Jeden chce upozornit, že ještě existují, druhý dokázat, že zločinec Babiš je závislý na antisystémových stranách a poskytuje jim podporu.  

  • Původní text ZDE

„Je totiž velmi nepravděpodobné, že ANO Okamuru potopí, pokud opravdu dojde k hlasování o tom, zda má zůstat ve vedení sněmovny,“ sdělil Neff se slovy, že k řešení patové situace to nepřispěje nijak. 

Závěrem se pak pozastavil nad tím, že lidovci ani jiné strany demokratického bloku netlačí na urychlené dovyšetření Babišova čapího případu a jeho předání soudu. „Je totiž krajně nepravděpodobné, že se žalobci podaří dokázat vědomé podvodné jednání konkrétní osoby Andreje Babiše. Tím pádem by padl ten slogan o trestně stíhané osobě pod stůl. Koneckonců ten slogan sám je velmi ošemetný, protože v této zemi opravdu může být trestně stíhaný kdokoli kdykoli,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…