Okamurova přítelkyně: Nejsem žádná gejša

02.12.2013 10:45

Bulvár jí přezdívá „Gejša z Napajedel“. Studentka Monika Talašová ale rozhodně nechce být „děvčátkem od Okamury“ a velmi si zakládá na své nezávislosti. Absolventka Vysoké školy ekonomické se od svého partnera v řadě názorů liší, okouzluje ji však svou upřímností a odhodláním.

Okamurova přítelkyně: Nejsem žádná gejša
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura při předvolebním mítinku v KD Krakov

Předsedu hnutí Úsvit přímé demokracie jeho přítelkyně doprovází po celou politickou kariéru, až nyní se však pro deník Blesk rozpovídala. Prozradila, že se poznali prostřednictvím sociální sítě, když mu napsala, že se jí líbí jeho aktivity a považuje ho za zajímavou osobu. Rozhodně prý nešlo o výši jeho konta, neboť sama pochází z celkem slušně zabezpečené rodiny.

Prozradila, že na první schůzku ji pozval do michelinské restaurace La Degustation Boheme Burgeoise, ale jinak si ji získal svou spontánností a upřímností. A také prvním dárkem, což byl malý slon z broušeného skla. „Zaujalo mě, že to nebyl drahý dárek, který by byl tím pádem pro mě zavazující,“ prozradila.

Na své nezávislosti si prý zakládá, takže i byt, ve kterém v Praze jako studentka žije, jí platí rodiče. Představa, že by přišla za svým partnerem a řekla si o peníze, jí prý přijde divná. „Teď se můžu v kterémkoliv okamžiku sbalit, odejít a žít tak, jak si žiju,“ vysvětluje. Proto také v žádném případě neuvažuje o svatbě, prý nejdříve za deset let.

Rozhodně si prý nedělá hlavu z toho, že jejího přítele někteří novináři oslovují Pitomio. „Říkají to pouze někteří redaktoři Reflexu a mám pocit, že urážejí, protože jim chybí argumenty,“ myslí si. Ve skutečnosti prý Okamura mluví vždy k věci a naléhavě. I když se prý často neshodnou, protože ona je pravicovější a konzervativnější.

Odmítla rovněž, že by Okamura tlačil do funkce senátora, která se uvolnila jeho zvolením do sněmovny, jejího otce. „Bude to vycházet z volby občanů. Táta je soukromý praktický lékař, je denně v kontaktu s lidmi a zná jejich problémy a příběhy,“ zdůrazňuje. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…