Pavel Šafr píše o zadržení Miloše Zemana

26.03.2016 20:25

Nad tím, že v centru Prahy byl dnes policií zadržen lídr krajně pravicové Národní demokracie Adam B. Bartoš, se na serveru Svobodné fórum zamýšlí jeho šéfredaktor Pavel Šafr. Podle něj zločinecké vyjadřování antisemity Adama B. Bartoše je jen jedním z mnoha projevů otevřeného zla.

Pavel Šafr píše o zadržení Miloše Zemana
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Pavel Šafr

„Jeho duchovní spřízněnec Miloš Zeman sedí na Pražském hradě a dělá nám prezidenta. A je třeba říci, že svým podlézáním Rusku a komunistické Číně a také svými hnusnými a xenofóbními výroky na všechny strany ohrožuje demokratický režim mnohem více než Adam B. Bartoš. A řekněme si otevřeně, že se nám ho nedaří zadržet,“ povzdechl si Šafr.

Celý text je ZDE

A vyjmenovává další jevy této doby, které označuje jako „stupidní“ a které prý mají „rozvratný účinek na celý náš svět“: Vítání čínského prezidenta po sovětském vzoru, arogantní hlouposti a lži přednášené ministrem financí na téma jeho dotačního podvodu při stavbě farmy Čapí hnízdo. V Americe možná zvítězí Donald Trump, což je prý jen další projev lásky davu k vládě pevné ruky.

„Je třeba se připravit na to, že uhájit rozumné demokratické poměry nemusí být žádnou samozřejmostí a že to zřejmě bude vyžadovat pevné nervy a osobní nasazení,“ uzavírá Šafr své zamyšlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…