Pokusy na lidech. Merkelová chce experimentovat s křížením lidských ras, varuje vědec a bývalý velvyslanec

11.08.2016 8:39

„Merkelová a podobně ladění politici tady rozjíždějí umělé křížení ras,“ uvedl ve vysílání Českého rozhlasu bývalý velvyslanec naší země v latinskoamerických zemích, etnolog Mnislav Zelený.

Pokusy na lidech. Merkelová chce experimentovat s křížením lidských ras, varuje vědec a bývalý velvyslanec
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Cestovatel a znalec přírodních národů Mnislav Zelený

Podle něj je německá kancléřka se svým týmem asi velice stigmatizovaná druhou světovou válkou. „A chce konat dobro, aby vykoupila zlo svých rodičů,“ tvrdí Zelený. Poukázal na to, že Merkelová nikdy nepřiznala, že udělala chybu, ani po útocích nevzala politickou odpovědnost. „Vždycky říkala, my to vyřešíme,“ říká Zelený s tím, že kancléřka je pochopitelně vinna.

Celý text včetně audionahrávky je ZDE

Varuje před přijímáním muslimských uprchlíků: „Není problém pro nás ekonomicky přijmout dvacet třicet tisíc křesťanských Syřanů, protože pro ně to bude i lepší. Oni přijdou do příznivějšího prostředí. Ale ti muslimští přijdou do prostředí cizího a budou vznikat problémy, jako vznikají, a v tomto velkém množství budou vznikat ghetta a tam je podhoubí terorismu,“ obává se.

Podle Zeleného uprchlíci musejí přijmout naše zákony. „Ale věc je taková, že všichni ti významní muslimští vůdci říkají, my pomocí vašich zákonů, my vás zničíme. Protože oni vědí, jak na nás,“ dodal Zelený.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…