Poslankyně ODS Černochová v pozici, ve které byste ji nečekali. Máme foto

07.06.2014 14:47

Od mouru zaprášená tvář, havířská helma na hlavě a po ruce pro případ nouze dýchací baliček. Tak také může vypadat poslankyně Jana Černochová, kterou veřejnost zná spíše v kostýmku ve sněmovním řečništi. Nyní se však na sociální síti podělila o své zážitky z návštěvy ostravského dolu Paskov.

Poslankyně ODS Černochová v pozici, ve které byste ji nečekali. Máme foto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

Poslankyně ODS Jana Černochová je známá jako elegantní ozdoba Poslanecké sněmovny. V týdnu však učinila úplně jinou zkušenost, když se při své návštěvě Moravskoslezského kraje rozhodla sfárat do dolu Paskov. Zákonodárkyně pak fotografii z nevšední návštěvy, na které je vyobrazena v pracovním oděvu a zašpiněná mourem, pověsila na svůj Facebook. 

                                                                                                                                                                        

Svůj výlet čtyřicetiletá Černochová okomentovala slovy: „Dole v dolech. Drsný sever na dole Paskov a miska s polévkou po vyfárání z 1023 metrů. Outfit trochu pohodlnější než při potápění, ale obrovský respekt před horníky, kteří v tom dokáží 8 hodin makat!“ napsala s vysvětlením, že na rameni nemá kabelku, ale dýchací balíček pro stav nouze.         

Černochová není jedinou zástupkyní politické scény, která se v poslední době chlubí svou manuální činností. V týdnu se jihočeský hejtman Jiří Zimola z ČSSD na sociální síti prezentoval se sbíječkou. Jak vysvětlil, jednalo se o pomoc kamarádovi, kterému dům zasáhla povodeň, a se sbíječkou na podlahu ochotně vyrazil sám jihočeský hejtman.

Lidovec Marian Jurečka zase na předvolebních plakátech pózoval na traktoru a prezentoval se jako aktivně hospodařící zemědělec. V jeho případě je ovšem třeba dodat, že až do voleb se zemědělskou činností skutečně živil.

        

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…