Posouvá se prezident Zeman na úroveň Le Pena? Za vším je Adam B. Bartoš

02.02.2014 17:55

Čím dál více se děsím projevů, které posouvají Miloše Zemana spíše na úroveň zavrženíhodných a nebezpečných kreatur, jakými jsou Le Pen nebo řecký Zlatý úsvit. Mám na mysli jeho spojenectví s předním českým antisemitou Adamem B. Bartošem. To napsal na blogu iHNed.cz student Daniel Zeman na adresu exnovináře iDnes.cz a PrvníZprávy.cz a autora tzv. seznamu pravdoláskařů a jiných Židů Adama B. Bartoše.

Posouvá se prezident Zeman na úroveň Le Pena? Za vším je Adam B. Bartoš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Bloger Adama B. Bartoše řadí mezi přední české antisemity a podivuje se nad tím, proč mu dopřávají sluchu prezident Miloš Zeman nebo Václav Klaus. Již v prezidentské kampani měl Bartoš na jedné straně upozorňovat na údajnou spolupráci Zemanova protikandidáta Karla Schwarzenberga (TOP 09) se židovskými bankéři nebo s nacisty. V den výročí vzniku Československa se pak podle něj objevil jako host na slavnostním večeru na Pražském hradě. Student dále připomíná, že se prezident před jmenováním vlády bránil s poukazem na to, že by nemohl do kabinetu jmenovat pedofily.

„Proč zrovna pedofila, vyplynulo z Bartošova provolání prezidentu republiky, v němž varuje před jmenováním dvou lidí podezřelých ze sodomie a pedofilie. Je možné, že to byly právě Bartošovy tamtamy, které Zemana k takovému výroku vedly? Vzhledem k tomu, že Bartoš je jediný, kdo podobné věci tvrdí, je to velice pravděpodobné,“ poznamenává student.  Bartoše pak označuje za nebezpečného, neboť jde o muže, který věří svým bludům. Bludům, které mohou být snem např. ruského prezidenta Vladimíra Putina.

Ve svém textu pak Adama B. Bartoše spojuje se serverem ParlamentníListy.cz a označuje ho dokonce za hlásnou troubu tohoto serveru. Faktem přitom je, že Bartoš pro ParlamentníListy.cz nikdy nepracoval. Působil na PrvníchZprávách.cz, což už je po jeho vstupu do politiky také minulostí. Adam B. Bartoš se totiž před nedávnem stal předsedou strany NE Bruselu – Národní demokracie (zkratka ND, dříve Právo a spravedlnost).

Vzhledem k tomu, že však fungují ParlamentníListy.cz jako názorová platforma a předkládají politiku ze všech stran a úhlů, mají všichni zastupitelé a zástupci politických stran možnost publikovat své názory bez omezení v části Profily, respektive Názory politiků. Nejde však o redakční část webu ParlamentníListy.cz, což je v souladu s jeho konceptem.

VÍCE ČTĚTE ZDE.

Pokud se tedy v ParlamentníchListech.cz objeví příspěvky Adama B. Bartoše, nejde o názor novináře či publicisty, ale o názor předsedy jedné z politických stran.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: azz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…