Prase, zkurvysyne, ty teplý jojo! napsal Tomáš Řepka členovi ODS Pavlu Novotnému. Miluju tě, dodala jeho partnerka

07.09.2017 10:24

Fotbalista Tomáš Řepka, jenž je znám svými gesty vůči rozhodčím i excesy proti protihráčům, se pustil do sporu s bulvárním novinářem a zastupitelem pražské městské části Řeporyje Pavlem Novotným (ODS). Důvodem je mimo jiné žena – Řepkova současná přítelkyně Kateřina Kristelová.

Prase, zkurvysyne, ty teplý jojo! napsal Tomáš Řepka členovi ODS Pavlu Novotnému. Miluju tě, dodala jeho partnerka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Celý spor začal tím, že Novotný na svém facebookovém profilu zveřejnil video, na němž společně s režisérem Vítem Klusákem natočili Kristelovou. Podle Novotného měla kupčit ohledně zlepšení jeho psaní o ní na serveru Extra.cz.

„Kristelová samozřejmě neměla tušení, že to natáčíme, jak později opakovaně a možná po dohodě s blahosklonnými tvůrci tvrdila. Je to autentické. Nafejkovat to, neděláme si násilí v takovém kraválu. Klusák si toho po Daliborkovi hodně o údajném fejkování vyslechl, musím se ho zastat, já nic takového nezažil. Jeli jsme reál,“ popsal Novotný, jak se s Kristelovou setkali na jednom z VIP mejdanů.

„Strašně se mnou chtěla mluvit a kupčit. Sedla si mi na klín, jen jsem dorazil, druhý den psal bulvár o naší usmiřovačce... Měl jsem kvůli tomu na sobě dva porty. Kateřině se pak řeklo, že to zachytilo ‚tágo‘, co tam btw doopravdy leželo na zemi. Točila nás kamera z temnýho kouta snad deset, patnáct metrů od nás, Kateřina o ní neměla tušení. Na pokyn Klusáka pak někdo vyběhl s druhou ven a zachytil část té scény zvenku. Tak to bylo. Katka nevěděla nic.. Přísahám,“ zmínil Novotný k videu. 

A kromě videa také zveřejnil tento facebookový status, týkající se mileneckého páru:

A právě toto Řepku rozčílilo. Novotný se podle něj vždy veřejně pletl do toho, s kým bývalý fotbalový reprezentant žije a co dělá. Na Facebooku tak Řepka zveřejnil video, v němž se podle svých slov rozhodl pobavit na cizí účet. „A představit vám prase, které všichni dobře znáte. Pavla Novotného,“ napsal Řepka.

„Seš neúspěšný hovado, který si myslí, že má vliv. Nemá. Nikdy neměl. V životě jsi dokázal velký hovno. A pokud jde o tvoji posedlost na moji partnerku, kterou seš slavnej už řadu let, buď si jistej, že se máš na co těšit,“ poznamenal také Řepka k Novotnému. 

Mimo jiné se také svěřil s tím, že pomýšlel na sebevraždu a že jej od ní zachránila právě jeho současná družka Kristelová. Následně pak Řepka také uvedl, že Novotný jej pozval na schůzku, aby se mu jal vysvětlovat, že nemá být s Kristelovou. Když jej Řepka neposlouchal, novinář prý ze schůzky utekl.

Novotný však tvrdí, že to bylo celé jinak. O schůzku jej měl poprosit Řepka a Novotný na ni jen dle přání dorazil. „Tam mi začal vyhrožovat, ať si ho smažu z facebooku, a když došermoval rukama, tak za pohledu Kristelové odkráčel. Já jsem tam dál stál. Tak jen říkám, jak jsem zbaběle utekl ze schůzky,“ řekl serveru TN.cz Pavel Novotný. Dále pak uvedl, že Řepka je v tíživé ekonomické situaci, kdy bydlí u Kristelové a musí ji na slovo poslouchat. 

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Kristelová pak na facebookovém profilu svého partnera, kde se objevil níže uvedený příspěvek, emotivně poděkovala.

Celý příspěvek Tomáše Řepky: 

Rozhodl sem se pobavit se na neci ucet. A predstavit Vam prase, ktere vsichni dobre znate;). PAVLA NOVOTNEHO. Celou verzi statusu si prectete na mym fcb. 
Pavel ma odjakziva pocit, ze nam vsem muze kecat do zivota. Pokazdy, kdyz sem s nekym zil, musel sem si poslechnout, co si o tom mysli. Jeho urazky kohokoliv a pokusy nekoho provokovat a znemoznit ztratily vahu uz davno. Milej Pavle mozna je na case, abych rekl ja co si o tobe myslim. Ses neuspesny hovado, ktery si mysli, ze ma vliv. Nema. Nikdy nemel. V zivote si dokazal velky hovno. A pokud jde o tvoji posedlost moji partnerkou, kterou ses slavnej uz radu let, bud si jistej, ze se mas na co tesit;). Tvoje zena ma velmi zajimavou minulost, o ktery se rad podelim se svejma fanouskama, aby sme si byli kvit a pobavili sme se. Ty kterej kohokoliv oznacujes jako prostitutku si zamet pred vlastnim prahem. Mas tam kyble s*cek. Mel by ses starat o svyho tatu a o to, jak uzivis rodinu, nez j*bat do ostatnich. Roky delas a snazis se na sebe upozornovat facebookovejma zvastama je tvuj strop. Nikde v mediich s tebou delat nechtej a smejou se ti.

Rad bych Vam oznamil, ze tenhle z*rdecek za mnou prijel, aby mi vysvetlil, ze bych s moji holkou nemel bejt. Kdyz pochopil, ze si nebudeme povidat u kafe, zacal se chovat jak zranena cubka, neumel se mi ani postavit a ujel. To samy kdysi udelal i katcinymu muzi, jeho posedlost trva leta;). Tehdy si prej pred nim couval a kryl si oblicej, jak sem slysel na vlastni usi primo od nej;). Hrdino.

Na jakykoliv hovory neodpovida, na zpravy taky ne, napise jen, ze se mnou bude mluvit, az u toho nebude ona a ze me chce sam zachranit.

Ty blbecku posedlej. Ve svejch 43 letech se budu rozhodovat sam s kym budu nebo nebudu. Neni to tak davno co si mel kecy i na Erbovou. Nejsem buzerant, abys me doporucoval co mam a nemam delat. Ty teply jojo.

Katku nezajimas a nikdys nezajimal, coz te s*re nejvic. Svym navazenim sis zaridil akorat valku se mnou, ne s ni. Ta te ma roky nekde a nepomuze tomu ani zmanipulovany sestrihy dokumentu, na ty akci sem tehdy byl a videl to na vlastni oci. Ani jakykoliv nenavistny statusy. Hovadem ses, hovadem zustanes.

Pro Vas, co sledujete moji stranku i instagram a ze Vas je mnohonasobne vic jen napisu, ze jestli me nekdo zachranil pred sebevrazdou a chlastem je to Kacka. Nejhodnejsi holka, kterou znam a ktera ma veci v hlave srovnany tak, jako maloktera zenska. I kdybysme se rozesli bude ji patrit muj respekt za to, co pro me udelala.

Teste se, ze tenhle prispevek uvidite na Pavlovy zdi s kecama ze ho nekdo pise za me. Pavel to ma rad, kdyz uz nevi kudy kam. Na smrt vsech svych deti vcetne markuse prisaham, ze je to muj nazor, moje pismena a Katka je ta, kdo mi rika, at se na tebe vy*eru.

Jenom kreten se nepostavi chlapovi a sije do holky ty zkurv*syne. V bulvaru si dlouho nebyl, tak ti ted splnim sen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…