Před francouzskou ambasádou v Praze prý došlo k incidentu. Figurovat v něm měl i člověk z ČT

15.07.2016 16:52

Poslanci za hnutí Úsvit Jana Hnyková, Olga Havlová a Marek Černoch spolu s Janou Borkovcovou, předsedkyní Bloku proti islamizaci, položili květiny před francouzskou ambasádu k uctění památky obětí teroristického útoku v Nice. Podle našich zjištění ovšem stuha s názvem Úsvitu zmizela. Postarat se o to měl údajně muž z francouzské ambasády spolu s ochrankou České televize.

Před francouzskou ambasádou v Praze prý došlo k incidentu. Figurovat v něm měl i člověk z ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Jana Hnyková, poslanec Marek Černoch a poslankyně Olga Havlová

Naši informaci následně potvrdil i předseda poslaneckého klubu Marek Černoch. „Ano, byl jsem vyjádřit úctu obětem terorismu ve Francii, kde mezi mrtvými bylo i mnoho dětí. Tuto úctu jsme vyjádřili položením květin a po našem odchodu došlo k tomu, co popisujete, a to, že jeden člověk z francouzské ambasády a člen ochranky ČT spolu hovořili před námi položenou květinou, když posléze jeden z nich, nevím který, otočil stuhu a zastrčil ji pod květinu, aby nebyl vidět Úsvit. Považuji to za zcela skandální a nemorální chování a budeme to chtít řešit. Jsme parlamentní strana a byli jsme vyjádřit pietu,"‎ sdělil ParlamentnímListům.cz Marek Černoch.

K celé tragické události v Nice došlo podle zpravodajského serveru France24 včera kolem třiadvacáté hodiny, když řidič nákladního vozu v plné rychlosti najel do davu lidí, kteří slavili tradiční francouzský svátek. Podle svědků projel řidič davem asi dva kilometry, než se jej podařilo policii zlikvidovat. Zatím si teroristický útok vyžádal přes osmdesát mrtvých, ale jejich počet se možná ještě zvýší, protože další desítky lidí se nacházejí v kritickém stavu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…