Prezident Zeman dnes zahájí návštěvu Královéhradeckého kraje

15.02.2017 6:46

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Královéhradeckého kraje. Kromě Hradce Králové pojede také do Vrchlabí, Rudníku, Červeného Kostelce, Jaroměře a do Nové Paky. Na programu má setkání s krajskými zastupiteli a starosty, návštěvu dvou firem a několik setkání s občany. Zeman na oficiální návštěvu kraje přijíždí počtvrté.

Prezident Zeman dnes zahájí návštěvu Královéhradeckého kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman před natáčením každoročního Vánočního poselství

Dnešní prezidentův program v kraji začne v 10:30 v Hradci Králové na hejtmanství. Zeman se tam setká s hejtmanem Jiřím Štěpánem (ČSSD) a se zastupiteli kraje a některými starosty. Odpoledne Zeman navštíví závod automobilky Škoda Auto na výrobu převodovek ve Vrchlabí a obec Rudník, která je nositelem titulu Vesnice roku Královéhradeckého kraje 2016.

Ve čtvrtek prezident navštíví gumárny Saar Gummi Czech v Červeném Kostelci, kosteleckou radnici a setká se s občany. Odpoledne se sejde s vedením a obyvateli Jaroměře. V pátek prezident navštíví hradeckou základnu letecké záchranné služby. Pak přejede do Nové Paky, kde po setkání s vedením města a občany program v kraji zakončí tiskovou konferencí.

Při poslední dvoudenní návštěvě loni na přelomu března a dubna Zeman zavítal do Třebechovic pod Orebem, Vrchlabí a Kostelce nad Orlicí. Původně se plánovala třídenní návštěva, program byl ale zkrácený kvůli návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…