Publicista Kuras k uprchlické krizi: Snad ženy muže donutí, aby se naučili střílet

24.08.2015 19:08

Publicista a spisovatel Benjamin Kuras zavítal do pondělního Interview ČT24. Konstatoval, že čelíme invazi migrantů, kteří budou zatěžovat evropský sociální systém, jenž se nakonec zhroutí. Svědčí o tom prý i to, že Italové už dnes vyplácejí každému uprchlíkovi 35 euro denně. Je to invaze organizovaná Islámským státem. Bohužel prý zatím neumíme říci, kolik radikálů je v Česku, protože tajné služby nikoho neodhalily.

Publicista Kuras k uprchlické krizi: Snad ženy muže donutí, aby se naučili střílet
Foto: repro ČT
Popisek: Benjamin Kuras

„My jsme na počátku něčeho, čemu by se mělo říkat invaze spíše než migrace,“ poznamenal hned v úvodu Kuras s tím, že na to upozorňuje už dlouho, ale politici ho dosud nebrali vážně. „Snad konečně začnou,“ pokračoval.

Kuras byl prý nedávno v Itálii a soudí, že většina z těch uprchlíků bude jen čerpat z evropského sociálního systému. „Dozvěděl jsem se, že jim v Itálii vyplácejí 35 euro na den,“ podotkl s tím, že to považuje za absurdní. To dlouhodobě nemůže evropský sociální systém vydržet. Kuras viděl davy běženců jen sedící před kostely, mnozí nic nedělají, někteří se snaží přijít k penězům tak, že prodávají brýle. My jim musíme čelit tak, že je necháme na řeckých ostrovech či v Itálii. Zbytek Evropy by si měl selektivně vybrat, koho přijme.

Mladí uprchlíci prý nevydrží bez žen věčně...

„Já jsem dospěl k závěru, že je to organizované Islámským státem,“ varoval host, prozatím prý ale neumíme říci, kolik džihádistů je v Česku, protože naše tajné služby nikoho neodhalily. Nejde ale jen o teroristy, jsou tu statisíce mladých mužů bez žen, kteří ale podle Kurase nevydrží bez žen věčně. A pak budeme mít další problém.  

To neznamená, že bychom neměli uprchlíkům pomáhat, máme pomoci např. africkým křesťanům, ale rozhodně nemůžeme přijmout všechny. Jestliže s tím nezačneme hned něco dělat, zahltí Německo, ale to jednoho dne zavře brány a uprchlíci budou zůstávat u nás. Nechápe proto lidi, kteří mluví o xenofobii a nabádají občany Česka, aby uprchlíky přijali s otevřenou náručí.

V závěru vysílání se zastal docenta Martina Konvičky a jeho iniciativy Islám v České republice nechceme. Nejde prý o žádné xenofoby, ale o lidi, kteří mají strach o svou zemi. Naději ovšem vidí v západních ženách. Co od nich tedy čeká? „Že ty chlapy poženou, aby se naučili střílet,“ uzavřel své vystoupení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…