Publicistka sledovala ČT24. A zděsila se nad tím, v čem to žijeme

26.04.2016 8:36

„Čeho se bojím? Víc než islamistů a Putina té idiocie, která pohlcuje ‚vyspělý‘ svět,“ píše na serveru OzbrojenéSložky.cz Miroslava Pašková. Zároveň se domnívá, že Západ je sám sobě největší hrozbou. Místo řešení problémů totiž političtí představitelé mrhají čas vymýšlením naprosto nepotřebných regulací.

Publicistka sledovala ČT24. A zděsila se nad tím, v čem to žijeme
Foto: Hans Štembera
Popisek: Modlící se muslimové

Anketa

Vadilo by vám, kdyby o vás někdo řekl, že jste ,,extremista"?

6%
94%
hlasovalo: 6632 lidí

„Čím více ztrácí společnost základní pud sebezáchovy, tím více o ni stát může  pečovat – až po regulaci hedvábnosti dětských plen. To není k žití, natož k přežití,“ uvádí. 

Původní text ZDE.

Pašková následně komentuje vysílání Událostí, komentářů na ČT24, kde si zrovna povšimla zpráv o migrační krizi. „Jasně, že všichni chápeme, že od nás (a z Afriky a z Blízkého východu a brzy z celého světa) utíkají do Německa. Já kdybych šprechtila aspoň trochu německy, tak se dávno přestěhuji do malebného šumavského pohraničí a dojíždím tam za prací taky. Minimální mzda 8,5 € na hodinu čistého, nemocenská od prvního dne a minimálně 40 € na den, nárok na starobní důchod po odpracování pěti let…,“ myslí si. Všímá si také Španělska a jejich několikahodinové siesty či Norska a zabavování dětí. 

„Jaké lidi takové systémy asi mohou produkovat? A jak s tímhle ‚materiálem‘ máme čelit největším bezpečnostním hrozbám od druhé světové? Ke všemu to není jen problém Evropy, ale také jejího největšího zámořského spojence a ochránce,“ podotýká. 

„Absolutně vše už přestává dávat smysl. Kdejaká blbost je regulovaná a spousta lidí je na tom snad i závislá... Proč, když mi banka vystaví zákonné potvrzení o daňově odečitatelné položce hypotéky, musím berňáku ukazovat celou smlouvu o hypotečním úvěru? Proč na otevření restaurace potřebuje kamarád 38 razítek? Proč chce Evropská komise omezovat legální držitele zbraní, aby se k těm nelegálním a bez zbrojáku nedostali teroristé?“ ptá se autorka. A podotýká, že navíc nyní dospívá generace, jež si myslí, že toto vše je normální. 

„Do toho tihle nevychovaní, nevzdělaní frackové opanovali veřejný prostor a diskusi – tzn. Facebook – ve stejnou dobu jako předdůchodový plebs, do jehož vesnice či předměstí konečně zavedli rychlý internet za babku,“ nebere si servítky.

Současné prosazování komunistického až anarchistického uspořádání společnosti považuje za násobně horší než uspořádání fašistické.

„Nejhorší na tom je ta bezmoc, člověk to může reflektovat a domýšlet důsledky, může o tom psát, může se sám připravovat, ale to jeho šance na přežití zvyšuje vzdor té idiotské mase jen zanedbatelně. Jedině snad rázné opatření – obnovení vojny, podmínění volebního práva absolvováním znalostních testů – ale to populistické (= plebsu a prvovoličům oddané) vlády neudělají,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…