Řezník Havlíček: Kdo nabízí párky bez masa, nemá co kázat o morálce. Babiš pořád pomlouvá, že živnostníci kradou. Kde jste, Šlachto a Ištvane?

14.07.2015 14:12

Pavel Havlíček, řezník, který nedávno našel odvahu a veřejně vystoupil za bojkotování výrobků Agrofertu i elektronické evidence tržeb poskytl rozhovor serveru Svobodné fórum.

Řezník Havlíček: Kdo nabízí párky bez masa, nemá co kázat o morálce. Babiš pořád pomlouvá, že živnostníci kradou. Kde jste, Šlachto a Ištvane?
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Andrej Babiš

Sám Havlíček říká, že mu jsou Babišovy výrobky ukradené, pokud je lidé kupují. „Mně vadí politika a styl prosazování politiky Andreje Babiše,“ prozrazuje a dodává, že na to má vliv i Václav Havel a lidé, kteří byli disidenty, protože chtěli stále socialismus, ale s „lidskou tváří“. „Druzí se o nás budou starat jen a pouze za naše peníze, a navíc podle svých domněnek, a ne podle našich potřeb,“ popisuje živnostník, jak chápe systém funkce dotací a takzvaných investičních pobídek s tím, že teď už nás stát údajně doslova o peníze obírá.

„Není to systém, který by Babiš stvořil, ale je to systém, který stvořil Babiše a jemu náramně vyhovuje,“ dodal a prozradil, že je rád, že jeho bojkot berou lidi vážně. „Nicméně Babiš přitvrdil a potřebuje společnost rozdělit,“ řekl dále, protože se prý ministr financí řídí heslem starého Říma – rozděl a panuj.

„Já už nemám co ztratit. Samozřejmě že Babiš má nástroje, jak mě udělat, zničit či zlikvidovat,“ odpověděl Havlíček na otázku, zdali se nebojí nějaké pomsty například ze strany finančního úřadu.

Státní zástupci přihlížejí, jak ministr veřejně pomlouvá

Systém elektronické evidence tržeb považuje řezník za snahu „oběsit“ živnostníky a podotýká, že se ze všech médií valí sdělení, že živnostníci kradou. „Televize, rozhlas, noviny – však si jich pan ministr nakoupil dost, denně nám pan ministr sděluje, že živnostníci kradou. Kde je Ištvan, kde je Šlachta?“ ptá se odvážný živnostník, proč státní zástupci nekonají, když se minstr veřejně dopouští pomluvy.

„Ten, kdo nabízí párky bez masa za párky, ten, kdo z půl kila masa dokáže udělat kilo uzené kýty bez kosti, nemá nejmenšího práva nám tu, slovy Karla Kryla, na rohu ulice o morálce kázat,“ uvedl v rozhovoru Havlíček, protože prý Babišovi jde jen o pohlídání si dotačních titulů. Toho zároveň zlobí, že si prý o našem oligarchovi povídá celý svět, a CIA údajně dokonce spekuluje o tom, zda neobchoduje se zbraněmi směrem k Islámskému státu.

Celý rozhovor s řezníkem Pavlem Havlíčkem si můžete přečíst ZDE.

„Je do nebe volající nestoudnost, že jsem prostřednictvím dotací musel Babišovi přispět na snazší výdělek v Kosteleckých uzeninách,“ rozzlobil se rovněž v rozhovoru Havlíček, který už začal slýchat i reakce, že prý se snaží jen zviditelnit. On sám ale prý nic takového nechce a také prý nemá ambici stát se politikem. Pokud by ho někdo ale přeci jen přemluvil, tak by muselo jít o pravicovou stranu, protože prý levicový ekonom přemýšlí, jaké dobro by kde spáchal i bez ohledu na mrtvoly takovým dobrem obdarovávané, kdežto pravicový ekonom údajně přemýšlí nad následky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …