Rocker z ODS vyhlašuje posměšnou výroční cenu. Nominováni Šlachta a Ištvan

24.12.2013 7:04

Bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, člen ODS Petr Štěpánek uvedl, že šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta je kandidátem na titul idiot roku. Na stejný titul podle Štěpánka kandiduje i olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan.

Rocker z ODS vyhlašuje posměšnou výroční cenu. Nominováni Šlachta a Ištvan
Foto: ČTÚ
Popisek: Petr Štěpánek

Štěpánek to uvedl v reakci na zveřejnění záznamu zatýkání bývalé milenky, nyní manželky Petra Nečase, Jany Nagyové, dnes Nečasové, na svém facebookovém profilu.

“Robert Šlachta je spolu s Ivanem Ištvanem nejvážnějším kandidátem na titul idiot roku. Když jsme u toho, co je pravda a co lež, moc bych panu Šlachtovi přál, aby u něho uprostřed noci (to je pravda) zabušili zakuklenci (to je pravda) s páčidlem (to je pravda), nasadili mu pouta, respektive medvěda (to je pravda), odvedli ho bez udání důvodů (to je pravda), všechny jeho nic netušící spolubydlící vykázali z bytu (to je pravda) a zavřeli ho do lochu (to je pravda)," psal Štěpánek.

"Takhle nějak to dělávalo gestapo i StB. Možná u toho bylo jen víc křiku. Každopádně ten tragický policajt předvedl, že má hodně sníženou schopnost rozeznávat, co je pravda a co lež. Jo, a abych nezapomněl, ještě bych panu Šlachtovi k Vánocům přál, aby tuhle natočenou veselou scénku, ve které by hrál hlavní roli, pustili pro všeobecné pobavení do televize,“ uvedl ódéesák dále.

Petr Štěpánek je známý pravicový glosátor společenského dění, který se zviditelnil například jako člen televizní rady. V poslední době se angažuje v ODS, kde předsedá organizaci v Rychnově nad Kněžnou a řadí se k propagátorům "návratu ke kořenům".

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…