Rvačka v ruské TV. Byl u toho Vladimir Žirinovskij

14.09.2016 12:08

Ve studiu Prvního kanálu se při předvolební debatě mezi předsedou LDPR Vladimirem Žirinovským, lídrem „Spravedlivého Ruska“ Sergejem Mironovem a představitelem „Občanské síly“ Bijsultanem Chamzajevem strhla rvačka. O incidentu rozhlasovou stanici „Hovoří Moskva“ informoval Oleg Mitvol ze strany Zelených.

Rvačka v ruské TV. Byl u toho Vladimir Žirinovskij
Foto: archiv LDPR
Popisek: Předseda Liberálně - demokratické strany Ruska (LDPR) Vladimir Žirinovskij

„Jednomu z účastníků debaty ‚ruply nervy‘, vzal láhev s vodou a mrštil jí po jednom z kandidátů, minul – byl očividně velice nervózní. Poté se dotyčného pokusil fyzicky napadnout, došlo ke krátkému konfliktu,“ uvedl Mitvol.

Střet mezi politiky bude podle jeho slov možné zhlédnout ze záznamu televizního vysílání ve středu 14. září. Mitvol odmítl upřesnit, kdo se do potyčky přesně zapojil.

Vzhledem k historii televizních vystoupení Vladimira Žirinovského je ovšem vysoce pravděpodobné, že se do potyčky zapojil on. Lídr LPDR je znám tím, že se konfliktům nikdy nevyhýbá, naopak, někdy se může zdát, že je přímo vyhledává.

Výčet fyzických střetů lídra LDPR Žirinovského

Zřejmě nejslavnější incident, kdy během televizního vystoupení Žirinovskij chrstnul džus do tváře dnes již zesnulého Němcova

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…