Šéfredaktorka k podpoře Putina u nás: Rusové tu rozšířili virus. Policie musí šetřit trestné činy rozvracení republiky. Nemocné ruskou epidemií je třeba izolovat

23.03.2015 16:14

Šéfredaktorka portálu OzbrojenéSložky.cz Miroslava Pašková píše na svém serveru o současném rozdělení české společnosti. Dle ní je ta část jí nazývaná jako "rusofilní paranoici" ovládaná jakýmsi virusem z Putinovy laboratoře. Kdežto ta část, jež vidí v Rusku bezpečnostní hrozbu a opodstatňuje to historickými fakty, která jsou podle Paškové "věcné, logické a pravdivé", je tou zdravou částí populace.

Šéfredaktorka k podpoře Putina u nás: Rusové tu rozšířili virus. Policie musí šetřit trestné činy rozvracení republiky. Nemocné ruskou epidemií je třeba izolovat
Foto: thinkstockphotos.com
Popisek: Vojenské vozidlo, ilustrační foto

Podle Paškové mají lidé, kteří se obávají Ruska, jasná historická fakta. Mezi tato fakta uvádí Pašková to, jak "Rusáci“ nikdy nepoznali demokracii, nebo jak podle ní rozpoutali společně s Němci druhou světovou válku. Pašková dále k faktům přidává Ruskem zorganizovaný puč roku 1948 v Československu a okupaci roku 1968. Ve svém článku srovnává Putina s Brežněvem. "Co se děje za Putina, je jen variací toho, co se dělo za Brežněva, ruský prezident se nepokrytě přiznává k vlastním lžím a vesele rozdmýchává novou, spíše vlažnou než studenou válku,“ napsala Pašková k jejím faktům s dodatkem: "Věcné, logické, pravdivé.“

Dle Paškové na druhé straně jí označovaní "rusofilní paranoici“ argumentují své postoje tím, že prý mají hlubší přehled ve světovém dění a znají "všechny teorie spiknutí“. Podle Paškové jsou si tito "rusofilní paranoici“ jistí tím, že nenaletí na "líčení světa v mainstreamových médiích ovládaných temnými silami“. Podle šéfredaktorky serveru OzbrojenéSložky.cz však tito lidé sdílejí zprávy z pochybných zpravodajských médií.

"Protože dosud z rusofilů nevypadlo nic, co by mělo logiku a opíralo se o fakta, přicházejí s těžkým kalibrem. Oponenty upozorní na něco z pomezí odtajněných dokumentů Pentagonu a Akt X,“ napsala Pašková na svém serveru, kde doplnila prý i příklady těchto dokumentů, kterými podle ní vyhrožují "rusofilové“. Mezi tyto dokumenty uvedla Pašková zbourání Dvojčat v New Yorku či zabití "mimozemšťana v Roswellu“ Američany.

Celý text Paškové zde.

Dle Paškové se zřejmě jedná o nějaký virus z Putinovy laboratoře, který prý ovládl tyto "rusofilní“ jedince. "Zdraví zůstávají lidé s vysokou imunitou vůči blbosti, srozumění s historií (nikoli však nabiflovanou z předrevolučních učebnic) a především bez komplexů z vlastní malosti a morálních slabostí,“ vysvětlila Pašková, jakým způsobem odolávají jedinci, kteří nepatří mezi "rusofilní paranoiky".

"Bohužel zatím nebyl nalezen účinný lék. Jakékoli pokusy o racionální diskuzi, věcná a logická argumentace, zdají se být naopak krmí pro cizopasné ruské houby či co, usídlené v mozcích nemocných,“ lituje Pašková nad tím, jak je obtížné bojovat s touto "nemocí“. Pašková na svém serveru upozorňuje, že nekomunikovat s "rusofilními paranoiky“ není řešením, jelikož by se "nákaza“ mohla přesunout na "tupé“. Hrozilo by tak podle Paškové k vytvoření většiny "rusofilních paranoiků“ ve společnosti, kteří by posléze pozvali Vladimira Putina a byli by tak ohroženi imunní lidé. "Ta sem pozve Putina a imunní poputují do lágrů. Tak jako minule,“ napsala na svém serveru Pašková.

Pašková ve svém článku vyzývá stát, aby v zájmu jeho vlastní suverenity a existence zasáhl proti těmto "nemocným". Neměl by již podle Paškové čekat jako kdysi, když ze země emigrovala elita, je prý třeba "oprášit pojmy jako vlastizrada“. Podle Paškové je nutné zabraňovat "rusofilním paranoikům“ v rozvracení státu již v počátku. "Je třeba aktivizovat policii a soudy k potírání trestného činu rozvracení republiky, a to už ve stadiu pokusu. Nemáme-li zatím na ruskou epidemii lék, je třeba nemocné alespoň izolovat,“ napsala na závěr Pašková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…