Šlachta za SPD? Tak ne. Komentátor Honzejk má stejně jasno

15.03.2021 15:52

Investor a bývalý ředitel Komerční banky Radovan Vávra dnes na twitteru oznámil, že Robert Šlachta bude v podzimních volbách do Poslanecké sněmovny kandidovat za SPD. „Nebudu,“ reagoval Šlachta. Podle komentátora Petra Honzejka „je to stejně úplně jedno.“

Šlachta za SPD? Tak ne. Komentátor Honzejk má stejně jasno
Foto: Repro Youtube
Popisek: Bývalý policista, předseda hnutí Přísaha, Robert Šlachta

„Šlachta bude kandidovat za SPD,“ oznámil Vávra na twitteru.

 

 

„Nebudu. Budu kandidovat za Přísahu,“ reagoval suše Šlachta.

 

 

„Díky za upřesnění. Já to nemyslel nijak hanlivě. Udělal byste tam nejlepší výsledek. Ať se daří,“ ubezpečil Vávra, že jeho příspěvek byl myšlen pozitivně.

 

 

Komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk krátkou výměnu názorů Vávry a Šlachty podobně stručně okomentoval. „Ono to je hlavně úplně jedno,“ má jasno Honzejk v narážce na očividnou názorovou blízkost Šlachty k SPD.

 

 

Toho si všiml i čtenář Radek P. s tím, že množící se nová nacionalistická politická hnutí stejně nemají šanci na úspěch. „To je dobře. Ať se vlastenci, ještě větší vlastenci a úplně největší vlastenci mezi sebou poperou a skončí všichni mimo Parlament. Hlavně nezapomeňte na uprchlíky, potírání korupce a konzervativní hodnoty. To se tady v posledních letech nabízí strašně málo,“ napsal ironicky Radek P.

 

 

Bývalý ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta založil v lednu nové hnutí Přísaha, které sám označil jako protikorupční hnutí, které přinese spravedlnost pro všechny občany. Ke kandidatuře mu dle jeho slov bude stačit zákonných deset tisíc podpisů, které již prý ke konci února získal. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…