Slavný redaktor opouští ČT a jde dělat k Bakalovi

24.08.2016 10:15

Zahraniční zpravodaj České televize v Polsku Josef Pazderka opouští veřejnoprávní médium a přechází do média soukromého. Bude zástupcem šéfredaktora serveru Aktuálně.cz, jehož majitelem je Zdeněk Bakala. Stejného majitele má i web Ihned.cz, který o Pazderkově přestupu informoval.

Slavný redaktor opouští ČT a jde dělat k Bakalovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČT 24, ilustrační foto

Josef Pazderka opouští Kavčí hory po jedenácti letech. „Je to mnohokrát oceněný špičkový žurnalista, který nejen pomůže Aktuálně.cz, ale bude i oporou zahraničního týmu celého newsroomu,“ uvedl na adresu Pazderky ředitel redakcí mediálního domu Economia Vladimír Piskáček.

Celý text je ZDE

Josef Pazderka vystudoval historii na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a rozvojová studia na Oxford Brookes University ve Velké Británii. V letech 1999 až 2004 pracoval v obecně prospěšné společnosti Člověk v tísni, mimo jiné jako humanitární pracovník v Čečensku. V České televizi působí od roku 2005.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ostatkový kříž v Německu plném muslimů? Toto hrozí.“ Došlo na protest před svatým Vítem

18:50 „Ostatkový kříž v Německu plném muslimů? Toto hrozí.“ Došlo na protest před svatým Vítem

„Mít milion podpisů, tak snad vyženu všechny ty antikristy z Poslanecké sněmovny,“ zasmál se v nadsá…