Šokující dokument: Český soudce se prý chtěl vykálet před bytem kolegyně

17.05.2016 9:31

Neuvěřitelného případu si všímá server Česká-justice.cz. Na konci března totiž bylo zastaveno kárné řízení s dnes již bývalým soudcem Obvodního soudu pro Prahu 2. Podle návrhu na kárné řízení měl on osobně nebo v zastoupení připravovat vykonání velké potřeby před dveřmi bytu místopředsedkyně soudu.

Šokující dokument: Český soudce se prý chtěl vykálet před bytem kolegyně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Želízka, ilustrační foto

Anketa

Je Bohuslav Sobotka lepší premiér než Mirek Topolánek?

27%
73%
hlasovalo: 7075 lidí

„V období od 2. 8. 2012 za pomocí J. S., bytem v P. 5, S. 899/38, připravoval fyzický útok na tehdejší místopředsedkyni Obvodního soudu pro Prahu 2 JUDr. M. K., který měl spočívat přinejmenším v tom, že měl JUDr. O. H., popřípadě jiná osoba, vykonat velkou potřebu před dveřmi jejího bytu, přičemž motivem takového jednání byla msta za výkon pravomoci místopředsedkyně Obvodního soudu pro Prahu 2,“ uvádí se doslova v textu kárného návrhu. S místopředsedkyní Obvodního soudu pro Prahu 2 Martinou Kasíkovou vedl Havlín dlouholetý spor, který se mimo jiné týkal jeho návratu do funkce soudce po osmi letech. 

Původní text ZDE.

Kárné řízení bylo zastaveno z toho důvodu, že 11. února 2016 vyhlásil soud odsuzující rozsudek v Havlínově trestné věci. Tím automaticky zanikla jeho funkce soudce. Havlín byl odsouzen za nepřímé úplatkářství k pěti letům vězení a peněžitému trestu ve výši 350 tisíc korun. Zda skutečně Havlín útok lejnem připravoval, tak již není možné prokázat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…