Téma hidžábu v Máte slovo přilákalo obrovské množství diváků

20.01.2017 14:30

Včerejší Máte slovo s Michaelou Jílkovou na téma „Je hidžáb ve školách výrazem demokracie, nebo islamizace“ přilákalo obrovské množství diváků. Ve studiu, za účasti Matěje Stropnického či Václava Klause ml., na toto téma probíhala bouřlivá debata. Dalším hostem byla například i bývalá muslimka Marta Albahri, která mimo jiné uvedla, že islám je jako droga.

Téma hidžábu v Máte slovo přilákalo obrovské množství diváků
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Pořad Máte slovo Michaely Jílkové.

Debatu sledovalo v průměru 703 tisíc dospělých diváků (sledovanost 8,1 %). Přičemž share, podíl na celkové televizní sledovanosti, byl 21,17 % a reach, počet diváků, kteří sledováním pořadu strávili aspoň část, je neuvěřitelných 1 149 000 diváků. Máte slovo tak mělo po Událostech druhou největší sledovanost z celodenního programu ČT a jistě bude patřit mezi nejsledovanější díly.

Je vidět, že téma islámu, islamizace a zda se střední zdravotnická škola dopustila diskriminace na somálské studentce, když jí zakázali nosit hidžáb, táhne obrovské množství lidí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…