Topolánek přednesl projev ostrý jako břitva: Multikulturalismus zabíjí Evropu. Evropské elity zavírají oči. Musíme zakázat politický islám a právo šaría v naší zemi!

04.11.2017 16:35

Na akci právnického salonu „Právo a rovnost“ měl svůj proslov expremiér Mirek Topolánek (ODS). Hovořil především o tom, jak katastrofální dopad pro Česko může mít multikulturalismus založený na právu šaría.

Topolánek přednesl projev ostrý jako břitva: Multikulturalismus zabíjí Evropu. Evropské elity zavírají oči. Musíme zakázat politický islám a právo šaría v naší zemi!
Foto: ReproFoto: ČT24
Popisek: Expremiér a bývalý šéf ODS Mirek Topolánek.

Aby Topolánka hned v úvodu nepochopili posluchači špatně, zdůraznil svůj postoj k Ženevské konvenci o uprchlících. „Respektuji Ženevskou konvenci o uprchlících, až do flagrantního porušení evropské smlouvy Dublin II ze strany německé administrativy jsem respektoval evropské migrační a azylové právo, jako přesvědčený ekonomický liberál jsem příznivcem ekonomické migrace ve smyslu ‚chceš u nás pracovat a práci máš, tak vítej‘, a určitě nejsem proti svobodě vyznání,“ řekl expremiér.

Topolánek poukázal na narůstající podíl duálního, paralelního práva, které se v Evropské unii postupně etabluje. „Existuje stále více a více oddělených komunit uvnitř národů na celém Západě. Vznik těchto enkláv, posilovaný elitami prosazovanou politikou multikulturalismu a politikou potlačování západní kultury, vede k rozpolcení západní společnosti,“ řekl.

Dále také znovu upozornil, že multikulturalismus je ve skutečnosti založen na legalizaci paralelní společnosti založené na právu šaría, které stojí na odmítání západních hodnot, především rovnosti a svobody. „Evropské elity zavírají oči, zatímco muslimští radikálové porušují práva svých vlastních lidí. Mnoho islamistů nadále klepe na dveře Evropy se stále větším odhodláním,“ řekl Topolánek s tím, že multikulturalismus zabíjí a destabilizuje Evropu tak, jak to dělaly pouze nacismus a komunismus.

Topolánek nezapomněl poukázat ani na situaci ve Španělsku. „Muslimové ve Španělsku zažívají ohromující nárůst populace. V roce 2017 to jsou již dva miliony. Osm set mešit ve Španělsku je mimo kontrolu. Televizní stanici ve Španělsku má i Írán. Jejich snem a cílem jejich úsilí je obnova ztraceného španělského kalifátu. Někteří islamisté se o to snaží bombovými útoky,“ řekl.

  • Původní zdroj ZDE

Expremiér neopomněl zmínit ani uprchlickou politiku Angely Merkelové, která podle něj nebyla veledílem humanitární politiky, byla diktována strachem z televizních záběrů šířících se do celého světa. „V mnoha klíčových momentech je to právě fotograf, který určuje naše chování – snímek, který nás zahanbí a způsobí, že se krčíme hrůzou. Ano, jsme v době postfaktické nebo postpravdivé. Věci nejsou takové, jaké skutečně jsou, ale jakými se zdají být,“ upozorňoval Topolánek.

Mirek Topolánek

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • mimo zastupitelskou funkci

Jako poslední zmínil i případ, který se odehrál v Anglii v malém městě Newcastle. Tam došlo k odsouzení osmnácti lidí za sexuální zneužívání dětí. „Poroty shledaly muže vinnými z takřka stovky trestných činů. Z osmnácti odsouzených byla jedna bílá Britka, ostatní byli muži původem z Pákistánu, Bangladéše, Indie, Iráku, Turecka a Íránu, všichni s muslimskými jmény,“ uvedl Topolánek.

Po zmíněných případech se expremiér podivuje nad tím, jak je možné, že jsme tohle vše mohli připustit. Kořeny tohoto chování podle Mirka Topolánka lze vystopovat v prvcích islámského práva a nauky.

„Právo šaría, které prosazují muslimské komunity, je právo založené na nerovnosti. Na nerovnosti pohlaví, náboženství, etnika a společenského statusu,“ zdůrazňuje Topolánek a dodává, že v souladu s právem šaría neexistuje svoboda vyznání, slova, myšlení, uměleckého projevu, tisku. Neexistuje rovnost mezi lidmi a není kompatibilní s naším právem.

Na závěr Topolánek sdělil, že i když (předseda Ústavního soudu ČR) Pavel Rychetský prohlašuje, že nemůžeme zakázat islám, abychom neporušili právo na náboženskou svobodu, je Topolánek hluboce přesvědčen, že musíme zahájit velmi hlubokou a především odbornou právní diskusi. „Musíme nakonec zakázat politický islám a právo šaría v naší zemi a postavit je mimo zákon. Stejně jako náš právní řád ostrakizuje propagaci fašismu, nacismu a komunismu, stejně musí postihovat i islamismus,“ sdělil expremiér Mirek Topolánek s tím, že je to otázka našeho přežití a uchování naší podoby práva a našich hodnot.  

reklama

autor: dah

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …