VIDEO Ať žije Zemáááááán! Opilí občané se svlékali na náměstí a pálili trenky

17.06.2018 22:30

Prezident Zeman inspiruje pálením červených trenek! A to konkrétně pětici alkoholem viditelně povzbuzených mužů, která se na náměstí v Liberci postarala o pořádnou show, když přímo před zraky přítomných lidí si muži beze studu svlékli své trenky a u založeného ohýnku se nazí při jejich pálení velmi bavili. Někteří místní občané jim klepali na rameno, jiní zakroutili hlavou a uštědřili jim sprosté nadávky. Video, na kterém je celá akce zaznamenána, umístil jeden z aktérů na svou facebookovou stránku.

VIDEO Ať žije Zemáááááán! Opilí občané se svlékali na náměstí a pálili trenky
Foto: Repro Facebook
Popisek: Občané se svlékají v Liberci na náměstí a po vzoru prezidenta Zemana pálí trenky

Reakce na Zemanovo pálení trenek by se daly čekat mnohé, avšak podobně odvážné by možná předvídal málokdo. Pro jednu velmi kuriózní se rozhodlo pět můžů v Liberci, kteří se na svou akci očividně posilněni alkoholem shromáždili přímo na libereckém náměstí.

A že neponechali nic náhodě. Na akci se důsledně připravili a s sebou si vzali vše potřebné, například stříbrný tác jako základ pro ohniště, a také pár polínek, aby trenky pořádně hořely. „Tak přidej, přidej topení, ty vole, to se musí pořádně rozhořet,“ hecoval člen skupinky svého kamaráda při přidávání dřívek.

Anketa

Líbilo se vám Zemanovo ,,pálení trenek"?

89%
11%
hlasovalo: 10612 lidí

Mezitím se rozestoupili a okolo ohniště vytvořili kolečko. A protože si nepřišli opékat buřty, nýbrž zmiňované trenky, které už si však přinesli rovnou na sobě, nezbývalo nic jiného, než svléct kalhoty a poslední oděv zakrývající jejich genitálie sundat. „Tak já už si sundávám boty,“ popisoval svou aktuální fázi svlékání jeden z mužů, který se přitom potýkal s problémem udržet rovnováhu. „Ty vole, jako fakt dolů?“ ujišťoval se s ostychem další z nich, kolegové mu však nedali šanci zůstat pozadu.

„Pálíme trenky, my pálíme trenky, hej,“ strhávala na sebe pozornost a křičela na celé kolo pětice mužů, která na sobě rázem měla pouze trička a pálila trenky nad slušně rozdělaným ohněm. Následně se ze všech stran z povzdálí ozýval hlasitý smích. Přítomní lidé na náměstí podle ohlasů ihned poznali, o kterou akci se jedná, i přestože žádný z mužů neměl trenky ryze červené. Co víc však kolemjdoucí zarazilo, že muži se jim směle ukázali v „celé své kráse“. „Pojďte pálit taky, ať žije Zemááááán, ať žije Zemááááán,“ pokřikovali a vybízeli přihlížející, ať se k nim přidají. Někteří však argumentovali tím, že jsou pouze naostro. „No, tak spal aspoň kraťasy,“ dal mu jeden z naháčů radu, kterou pobavený dotyčný neuposlechl.

„Ty nemáš rudý trenky?“ křičel při pálení z legrace jeden z aktérů na druhého. Nesetkali se však pouze s přívětivými reakcemi, někteří lidé jejich vystoupení celkem pobouřilo. „Vy hovada,“ křičel na ně někdo z povzdálí. „Jaký hovada, pojď sem a vysvětli mi, kdo je hovado,“ ohradil se muž, jenž oheň zakládal. Poté už se začali pomalu oblékat a s velkou spokojeností svou akci zhodnotili. „Tohle je originální a skvělý.“

Skupinka mužů tak učinila po vzoru prezidenta Miloše Zemana, který svolal na čtvrteční odpoledne novináře na tiskový brífink. Téma, o kterém chce mluvit, Hrad neprozradil. A tak celou akci předcházela řada spekulací, co má vlastně hlava státu skutečně na srdci. Nakonec se ukázalo, že hlava státu svolala novináře proto, aby před nimi na Pražském hradě spálila červené trenýrky, které visely díky akci Ztohoven nějakou dobu na střeše Hradu.

„Asi před rokem jsem měl přednášku na Opavské univerzitě a řekl jsem studentům, že politická diskuse se má dělat na základě výměny věcných argumentů, a nikoli s pomocí spodního prádla. Protože jsou za námi jak parlamentní, tak prezidentské volby, měli by skončit šílenci, kteří po ulicích pobíhají s červenými trenýrkami,“ zdůvodnil prezident svou akci v pořadu Týden s prezidentem na TV Barrandov s tím, že je čas, aby byli nahrazeni lidmi, kteří přemýšlejí a diskutují.

Poté také dodal, že aby k takovému obratu přispěl, rozhodl se na zahradě Pražského hradu spálit ony červené trenýrky, které zcela legálně získal. „Tohle je výzva, aby lidi přestali bláznit, argumentovat spodním prádlem a věnovali se něčemu užitečnějšímu,“ uzavřel.

 

 

autor: nab

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…