VIDEO „Se v tom hrabete jak bába v koksu.“ Takto se dělá sláva. Mladý youtuber provokuje městskou policii

06.03.2017 19:20

Oblíbený trend dnešních mladých, a nejen jich – natáčet práci policistů či městských strážníků a následně ji zveřejňovat na sociálních sítích. Video konfliktu s pražskou městskou policií zveřejnil na svém YouTube kanálu youtuber MikeJePan.

VIDEO „Se v tom hrabete jak bába v koksu.“ Takto se dělá sláva. Mladý youtuber provokuje městskou policii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz

MikeJePan dal na sociální síť Instagram fotografii, na níž je jeho vozidlo. „Kamarád tam parkuje jako langoš na chodníku,“ poukazuje na auto své a kamaráda. Druhý den ráno pak vztekle volá na linku 156, neboť na vozidlech je botička. Celá událost se stala na Praze 5. 

„Přátelé, takhle funguje sundání boty,“ natáčí policisty youtuber. „Se v tom hrabete jak bába v koksu,“ říká mladý muž strážníkovi, jenž mu sundává botičku. Policistovi nejde však botička ani z jednoho auta sundat. „Tady se nedá parkovat a mě to nasírá,“ říká mu u toho mladík.

Strážníkovi pak přichází na pomoc kolega, i on však chvíli s botičkou zápasí. „Můj konflikt s městskými strážníky na Praze 5 byl v pohodě,“ řekl následně mladík. „Měšťáci byli v klidu, akorát se s tím srali, nešlo jim to sundat, ale pohoda,“ zkonstatoval mladý youtuber, který se snaží proslavit právě tím, že všemi možnými způsoby provokuje městké strážníky v Praze. 

Následně však připojil ještě video, které se vysmívá městské strážnici, jež dává pokutu jeho známým za špatné parkování. Podle youtubera policistce vadí, že muži prodávají erotické pomůcky. „Prokažte totožnost,“ reaguje na stížnosti mladíka strážnice. „Nasrat,“ reaguje on. „Jménem zákona vás vyzývám, abyste si dal odchod. Nebudu se zodpovídat kdejakýmu hej nebo počkej, kterej možná nemá ani legitimaci, neboť není správnej. Jděte si po svým,“ říká starší policistka. „Zavazíte mi tady,“ pokračuje. Oba mladíci si pak stěžují na její češtinu. „Zalezte si do těch svejch hraček a dejte mi pokoj,“ uvádí žena s poukazem na dopravní značku, kdy je na místě možné stát pouze 15 minut. „Stojíte tady dennodenně,“ uvedla. Závěrem pak mladík vypsaný bloček trhá a fouká do vzduchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…