VIDEO To jste ještě neviděli. Kníže natáčel s pubertální internetovou celebritou

12.10.2013 11:50

Fiktivní internetová postava „blbé blondýny“ Nicky Tučkové před volbami zpovídá politiky. Jako první přišel na řadu Karel Schwarzenberg. Kníže čelil otázkám pokládaným velmi kostrbatou angličtinou. Došlo i na to, zda jeho první místopředseda Miroslav Kalousek bije děti.

VIDEO To jste ještě neviděli. Kníže natáčel s pubertální internetovou celebritou
Foto: Daniela Černá
Popisek: Během cesty do Otrokovic si lidé mohli ke knížeti přisednout na kus řeči

Nicky Tučková je se svou nezaměnitelně vyslovovanou angličtinou fenoménem českého internetu. Blonďatá slečna, prezentující se jako celebrita, poprvé zaujala zhruba před půl rokem písní Rich boy, kde vyjadřovala naději, že někdy zaujme nějakého bohatého chlapce.

Podruhé vzbudila rozruch v červnu, když se poprvé vyslovila k veřejnému dění. Na svém účtu na Youtube totiž zveřejnila svéráznou interpretaci pádu premiéra Petra Nečase, v jejímž závěru vyzývala k podpoře nešťastného muže.

Celé video můžete vidět ZDE

Nyní ale představila ještě větší „zářez“, když ve svém dětském pokoji ve zjevné parodii na formát tradičních amerických talk show přivítala předsedu TOP 09, o kterém prozradila, že je jejím facebookovým přítelem.

Rozhovor byl veden v angličtině, byť ve Schwarzenbergově podání maximálně úsporné.

Kalousek má děti rád

„Slyšela jsem, že se přátelíte s lidmi, kteří bijí děti,“ poznamenává v rozhovoru nezaměnitelnou angličtinou blondýna. „Proč to děláte?“ ptá se. Předseda TOP 09 nejprve poznamenal, že žádného ze svých přátel neviděl bít děti, a pokud už by něco takového viděl, pak by dotyčnému agresorovi nakopal zadek. Následně padlo jméno Miroslava Kalouska.

„Já myslím, že Kalousek nebije své děti a mám ho velmi rád,“ odpověděl kníže. Slečně obratem podal odznáček s heslem I love Kalousek. Na oplátku od ní obdržel podobný odznáček v modré barvě s nápisem „Aj dont lajk Zemánná, betr is Obámáá". Schwarzenberg následně přiznal, že jeho nejlepším přítelem není Kalousek, ale muž jménem John, který není v Praze a blondýnka Tučková ho pravděpodobně nebude znát.

Prozradil také, že zná řadu slavných osobností, jako třeba členy kapely Rolling Stones. Na dotaz blondýny ale také přiznal, že se nezná s Justinem Bieberem. Tazatelka na to konto odpovídá, že ona zase nezná Rolling Stones.

Řeč přišla také na to, co Schwarzenberg rád dělá o dovolených. Prý rád plave a nejraději nedělá vůbec nic. Také rád čte, ale poslední dobou neměl na čtení moc času. A co se týče toho, kdo mu vybírá motýlky, tak to prý dělá sám. Tučková odpovídá, že ona také ráda čte, nejraději časopisy, jako je TOP Dívka, a mimo to se třeba ráda opaluje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …