VÍME PRVNÍ Kleslová dala k dispozici funkci předsedkyně pražského ANO. Už dva měsíce čelím štvavé kampani, říká

27.10.2015 14:32

Po odstoupení z místopředsedkyně hnutí ANO nabízí Radmila Kleslová rovněž svou funkci v čele pražské buňky. Stojí to v prohlášení, které mají ParlamentníListy.cz k dispozici.

VÍME PRVNÍ Kleslová dala k dispozici funkci předsedkyně pražského ANO. Už dva měsíce čelím štvavé kampani, říká
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radmila Kleslová, šéfka ANO v Praze

"Dlouho jsem zvažovala, jak prokázat, že nejsem démonizovaným zákulisním hráčem, který, ač není součástí zastupitelstva HMP, údajně řídí jeho rozhodování," uvádí ve svém prohlášení Kleslová. "Proto svolávám Krajský sněm pražské organizace hnutí ANO, chci členům pražské organizace umožnit, aby si zvolili nového předsedu, a svou funkci předsedkyně pražské krajské organizace dávám k dispozici.

Pomáhala jsem budovat pražskou organizaci, byla jsem ve vyjednávacím týmu, který sestavil koalici na pražském magistrátě, jako krajská předsedkyně jsem vyhrála volby na Praze 10. Naplňovala jsem vizi vedení ANO a pomáhala k vítězství hnutí ve volbách," dodala.

Kleslová také zopakovala svou výzvu, aby Trojkoalice opustila své funkce v dozorčích radách a představenstvech. "Tato výzva byla ignorována, naopak diskuze nad mým angažmá neustále pokračuje. I tato skutečnost mne přesvědčila, že jde výhradně o plánovanou společenskou a politickou likvidaci mé osoby," uzavírá.

Radmila Kleslová odejde z představenstva Pražské teplárenské a dozorčí rady PRE zřejmě jako jediná. Ostatní zástupci z řad ČSSD či Trojkoalice podobný krok nezvažují, na dotazy ParlamentníchListů.cz opakovaně nereagují. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…