Zemanovci spočítali náklady kampaně. Nasypali prý do ní 25 milionů

21.12.2013 17:22

Strana práv občanů – zemanovci se do Poslanecké sněmovny nakonec nedostala, získala 1,5 procenta hlasů. Kampaň ji však přišla poměrně draho, představitelé SPOZ ji vyčíslují na 25 milionů korun.

Zemanovci spočítali náklady kampaně. Nasypali prý do ní 25 milionů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební billboard SPOZ

"Dneska vím, že se ty náklady pohybovaly někde okolo 25 milionů korun," řekl serveru iDnes.cz místopředseda strany Vladimír Kruliš. Právě finance a hospodaření se řešily na mimořádném sobotním sjezdu, kromě toho také budoucnost strany a její název.

Náklady na kampaň ale strana zatím nemá uzavřené. "Nějaká čísla na sjezdu řešena byla, ale to bylo spíše pro delegáty, my je nechceme zveřejňovat, dokud to nebude součástí nějaké zprávy," odmítl Kruliš říci další podrobnosti.

Všechny závazky se prý včas uhradí. "Nebudeme nikomu nic dlužit," ujistil místopředseda. Za volební výsledek dostane SPOZ více než 7,5 milionu.

"Dostáváme také pravidelné příspěvky za mandáty ve Zlínském a Pardubickém kraji. Plus jsme dostali příspěvek za činnost. Pokud se to dá dohromady s členskými příspěvky, pevně věřím, že místopředseda pro ekonomiku Martin Nejedlý zajistí takové financování, abychom to mohli pokrýt v plné výši," dodal Kruliš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…