Byzantský katolický patriarchát: Sebevražedný Velký sněm na Krétě

01.07.2016 20:13

První den Sněmu na Krétě (8. Všepravoslavného koncilu) byl schválen heretický dokument pod názvem „Misie pravoslavné církve v současném světě“.

Byzantský katolický patriarchát: Sebevražedný Velký sněm na Krétě
Foto: Archiv
Popisek: Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu Eliáš

Nelze nazývat misií to, kde není na prvním místě hlásáno obrácení a přijetí Krista jako jediného Spasitele a kde nedochází k vysvobození z otroctví ďábla a z pout pohanství. Zde jde o antimisii, o sebevraždu pravoslavné církve. Dokument začíná frází: „Vklad pravoslavné církve k dosažení míru, spravedlnosti, svobody, bratrství a lásky mezi národy a odstranění rasové a jiné diskriminace.“ Takové fráze dnes používají architekti NWO a zednáři.

Jaký byl cíl Sněmu na Krétě a jaké k němu použil prostředky? Cílem bylo započít proces převedení pravoslavné církve do celosvětového pseudonáboženství New Age. Prostředky lze shrnout do tří hesel:

1) odstranění fanatismu: citace dokumentu: „překonání jakéhokoliv projevu fanatismu“. Pravdivé křesťanství hájící Boží zákony je tímto dokumentem už odsouzeno jako fanatismus.

2) odstranění diskriminace: citace dokumentu: „pravoslavná církev nepřijímá diskriminaci..., protože diskriminace předpokládá rozdíl v důstojnosti mezi lidmi“. Tímto je dnes prosazen homosexualismus a amorální gender do nitra církve.

3) internáboženský dialog: citace dokumentu: „Pravoslavné církve jsou pozvány spolupracovat na mezináboženském dialogu... vylučuje pokusy o dominování jedné religie nad druhými“. Dialog je jen krycí název, v podstatě jde o podřízení se pohanství a jeho démonům. 

Sněm měl jasný úkol: církev už nesmí být překážkou antikristovské globalizaci, která sleduje satanizaci světa.

Sněm splnil účel a teď už se heretičtí hierarchové a teologové mají na co odvolávat – na nejvyšší autoritu takzvaně celé pravoslavné církve. V druhé fázi budou donekonečna opakovat – mantrovat – tyto tři heretické sebevražedné principy jako vyšší autoritu než je Písmo svaté a svatá Tradice. Všichni studenti teologie, kněží i řeholníci musí tyto postoje akceptovat. Ve všech náboženských časopisech a knihách budou dokumenty sněmu stavěny jako nejvyšší norma pravoslavné církve.

Tak to dělala katolická hierarchie a teologové, když popularizovali hereze II. vatikánského koncilu. Kdo by argumentoval Písmem svatým, církevními Otci a svatou Tradicí, bude označen za rozkolníka a buřiče. Paradoxem je, že o likvidaci křesťanství se nepostarali ateisté nebo satanisté, ale vlastní církevní hierarchové, kteří k tomu zneužili církevní autoritu, aby jako Jidáš zprostředkovali smrt Krista a nyní církve.

V dokumentu je použita psychologická manipulace na základě pozitivních pojmů: „pravoslavná církev nepřijímá diskriminaci“. Křesťan, který bude hájit Boží zákon, tím bude protiřečit dokumentu potvrzenému Sněmem. Tak bude v pozici rozkolníka a zároveň fanatika, a bude obviněn z diskriminace!

V tomto roce byl rovněž zveřejněn tajný dokument ze Štrasburku, který plánuje likvidaci pravoslavné církve. Tento dokument má na svědomí i patriarcha-apostata Kirill, podepsal ho jeho delegát.

viz

(Připomínáme, že na Kirillovi spočívá anathema – prokletí dle Gal 1,8-9.)

Apostaté Kirill a Bartoloměj jsou na prvním místě povinni konat pokání ze zrady Boha a z pošlapání Jeho zákonů. Rovněž jsou povinni nazvat homosexualitu hříchem (Jud 7, Ř 1,18n) a tyto lidi vyzvat k pokání. Oni ale místo toho vymýšlejí teorie o tzv. odstranění diskriminace a odstranění fanatismu a prosazují interreligijní dialog. Tím klamou věřící a vedou je cestou do časné a věčné záhuby!

+ Eliáš
Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr   + Timotej OSBMr
             Biskupové sekretáři

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.