Jan Ziegler: Proruský Aeronet hájí antisemitské nácky

16.03.2016 19:51

Adam B. Bartoš a jeho soukmenovci z Národní demokracie se dostali svoji nenávistí k Židům na úroveň fanatických muslimských radikálů, jejichž cílem je mimo jiné zničit Izrael. A podpory se jim dostalo z Ruska.

Jan Ziegler: Proruský Aeronet hájí antisemitské nácky
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Za svoji antisemitskou propagaci, kde u místa vraždy Anežky Hrůzové v roce 1899 zanechali ceduli s nápisem. „Její smrt český národ semkla a s naléhavostí mu ukázala nutnost vyřešit židovskou otázku. Židovská otázka dosud nebyla uspokojivě vyřešena,“ dostali Bartoš a jeho spolustraník Ladislav Zemánek od jihlavského okresního soudu podmínku. Nutno říci že za slova o nutnosti řešení židovské otázky by se nemusel stydět ani časopis Árijský boj.

To je evidentní antisemitská a neonacistická nenávist k Židům a vzhledem k holocaustu chápu, že dotyční byli potrestáni. V jejich případě se jednalo o prokazatelné výzvy k teroru vůči náboženské a národnostní skupině. I když osobně bych uvítal úplnou svobodu slova. Situaci, kdy hlasatelé nacistické propagandy jsou trestně stíháni, kdežto ti stejně zločinné komunistické nikoliv, nepovažuji za normální.

Oběma pánům se však dostalo zastání od webu Aeronet, který u nás šíří ruskou propagandu. A tato prokremelská hlásná trouba projevila starost o svobodu projevu v České republice a tento proces označila za politický. Ve skutečnosti se tak Putinovi stoupenci otevřeně postavili na stranu nácků, kteří se v rámci řešení židovské otázky ztotožnili s masovými vraždami milionů Židů za II. světové války.

Myslím si, že stoupenci putinovského Ruska by se měli zajímat hlavně o skutečné porušování svobody projevu. A to se děje právě v Putinově říši, kde Viktor Krasnov ze Stavropolu má jít před soud, u kterého mu hrozí až roční vězení, za to, že na sociální síti označil Bibli za „sbírku židovských pohádek“ a dále napsal, že Bůh není. Rusové a jejich fanklub by si měli nejdříve zamést před vlastním prahem, protože právě toto je v 21. století nehorázné pronásledování za zcela legitimní slušně vyjádřený názor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…