Jana Borkovcová: Právo a spravedlnost zvítězili nad uplacenými médii a dotovanými neziskovkami

01.07.2016 16:08

Blok proti islamizaci vítá rozhodnutí rakouského ústavního soudu.

Jana Borkovcová: Právo a spravedlnost zvítězili nad uplacenými médii a dotovanými neziskovkami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rakouská vlajka

Blok proti islamizaci vítá rozhodnutí rakouského ústavního soudu. Podle informací z tisku se budou volby opakovat. Toto rozhodnutí rakouského ústavního soudu považujeme za průlomové, protože v něm nezvítězil tlak médií ani EU, ale právní rozhodnuti rakouského ústavního soudu.

Po Brexitu je to tak druhá událost, která nás naplňuje nadějí, že Evropa suverénních států bez diktátu Bruselu má šanci přežít současnou krizi a vrátit se ke svým původním hodnotám. Pokud v nových volbách v Rakousku zvítězí kandidát Svobodných, tak to bude signálem i pro ostatní evropské strany, které odmítají imigraci a islamizaci Evropy, že za nimi jejich občané stojí.

"Jsem ráda, že právo a spravedlnost v Rakousku zvítězili nad uplacenými médii a dotovanými politickými neziskovkami, které otvírají náruč islámu," řekla Jana Borkovcová předsedkyně Bloku proti islamizaci. „Věřím, že v našich nadcházejících krajských volbách vystavíme společně s Úsvitem stopku nelegální migraci a šíření islamizace, kterou tak podporuje současná vládní koalice,“ dodala.

Blok proti islamizaci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …