Jiří Baťa: Podivuhodné (až nebezpečné) kontakty našich předních politiků

28.05.2014 19:04

Otevřený dopis předsedovi Poslanecké sněmovny, zaslaný předsedou politické strany NE Bruselu – Národní demokracie jejím předsedou a místopředsedou žádá předsedu PS, aby odvolal Karla Schwarzenberga z funkce předsedy zahraničního výboru PSP.

Jiří Baťa: Podivuhodné (až nebezpečné) kontakty našich předních politiků
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Karel Schwarzenberg

Jako důvod je uváděna skutečnost, že K. Schwarzenberg otevřeně a veřejně přiznal nejen své členství, ale i účast na jednání Trilaterární komise, na které se projednávala otázka bombardování Srbska. Tím, že Schwarzenberg „údajně“ pro bombardování nehlasoval (to říká on, ale dokázat to nemůže a proto je takový sdělení irelevantní), se nevyvinil ze samotné podstaty jeho členství a jednání v tomto spolku, který stejně jako Bilderberg je v rukou rodiny  Rockefellerů. Jinými slovy to jen potvrzuje skutečnost, že „vlastenec“ Schwarzenberg to „válí“ na dvě strany, ovšem s jediným cílem: mít z toho osobní prospěch. Česko? To je to poslední, co jej v takovém případě může zajímat. To, že občany přesvědčuje o národních zájmech, vlastenectví a žvatlá podobná silná a nesmyslná slova,  občany a národ  mystifikuje, tedy klame a lže. Resumé: stoprocentní podpora s obsahem dopisu i jeho žádostí o odvolání z funkce!

Nicméně, Schwarzenberg není jediný, který se pohybuje v kruzích, které lze považovat z hlediska Českých zájmů za nepřátelská. Stejně je na tom i předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek, který krátce před volbami absolvoval  dosud „blíže nespecifikovanou návštěvu USA“, údajně na pozvání samotného ministerstva zahraničí USA.  Tato návštěva měla nikoliv nevýznamný dopad na politiku v ČR, neboť existuje řada důvodů se domnívat, že p. Bělobrádek nebyl v USA pouze jako řadový turista. Není tedy od věci se blíže poohlédnout po zjištění, kdo je Pavel Bělobrádek a zda rovněž nenaplňuje skutkovou podstatu bezpečnostního rizika pro ČR.

Pavel Bělobrádek (jeho biografii viz Wikipedie), muž, který o sobě v listopadu 2010 prohlásil, že trpí roztroušenou sklerózou, se v témže měsíci roku 2010 stal předsedou KDU-ČSL. V době nástupu do funkce  předsedy, jeho strana dlužila 46 milionů korun. Tři roky poté dokázala KDU-ČSL v předčasných parlamentních volbách utratit za kampaň 30 milionů korun. Naskýtá se otázka, kdo ji financoval. Strana díky mnohamilionové podpoře ,,odněkud“, získala nejen posty v Poslanecké sněmovně, ale získala i tři ministerstva a místopředsedu poslanecké sněmovny. Strana vyhrála i přesto, že si do programu dala některé body, které jsou v rozporu s křesťanskými hodnotami, ale jdou přesně na ruku Novému světovému řádu a snahám o nastolení totalitní světovlády a totální kontroly a ovládnutí občanů. Do předvolebních letáčků psala věci, které byly lidem převážně sympatické, „jedovky“ napsala výhradně do rozšířené verze programu, se kterou se lidé mohli seznámit pouze na internetových stránkách KDU-ČSL, kam zavítá málokterý smrtelník. Bystrému oku však neunikne, že ve volebním programu si KDU-ČSL dává za cíl i toto:

,,Budeme prosazovat jeden identifikační průkaz pro všechno, v jedné kartě nahradí lidem všechny ostatní běžné průkazy a bude obsahovat nezbytné identifikační údaje. Občan už nebude muset na desítky úřadů kvůli různým průkazkám a pokaždé znovu vyplňovat žádost a dokládat údaje.“

Vlastně by si této části programu člověk vůbec nevšiml, kdyby se v předvolební televizní debatě na programu ČT1 dne 14.10. 2013 neprořekl lídr pražské kandidátky KDU-ČSL Daniel Hermann a neřekl následující: ,,KDU-ČSL přichází s velmi zajímavým inovativním návrhem, kdy se inspirovala americkou zkušeností a to je jednotný elektronický doklad. To my navrhujeme jako jakousi novou občanku.

Je to náhoda, že Pavel Bělobrádek  řídí stranu, která odkudsi získala 30 milionů na volební kampaň, ač byla strana zadlužena téměř 50 miliony korun? Je to náhoda, že hned po volbách odcestoval  Pavel  Bělobrádek do USA? A to i přesto, že se měl jako předseda strany účastnit strategických povolebních koaličních vyjednávání? Co bylo ještě důležitějším programem v USA, když ne naše vláda? Dnes se již ví, že tam přijel přímo na pozvání Ministerstva zahraničí USA. Součástí měla být i setkání s iluminátskou elitou Council on Foreign Relations (CFR), která usiluje o totalitní světovládu a kontrolu občanů. Je náhodou, že ihned po návratu z USA je Bělobrádek jmenován ministrem bez portfeje pro vědu, výzkum a informace? Pro Pavla Bělobrádka  Vláda ČR v podstatě ze dne na den vymyslela dříve neexistující ministerský post pro výzkum a informace, v němž může naprosto přesně a zcela naplnit onu zrůdnou část programu KDU-ČSL – zavést v české republice totální kontrolu občanů po vzoru totalitního fašistického Německa nebo komunistického Sovětského svazu, kde centralizovali veškeré informace o svých občanech, aby určili politicky nevhodné a tyto mohli likvidovat nebo ponižovat v nelidských podmínkách. Ne, tohle už přestává být jen shodou náhod.

Pavel Bělobrádek se zřejmě stává v politice České republiky na úrovni ministra vlády šedou eminencí totalitních světovládných plánů USA. Česká republika se  po 24 letech od sametové revoluce opět ocitá  na hranici nástupu možné totality. Vždyť proti centralizaci citlivých osobních údajů do elektronických databází a elektronických čipů osobních dokladů oprávněně protestují po celém světě mnohé organizace pro ochranu lidských práv. Co přinese křesťanská politika v naší zemi několik budoucích let? Boží cesty jsou nevyzpytatelné, ale čisté. Nevyzpytatelnost KDU-ČSL  a jejího předsedy však začíná jistě děsit svým přístupem i samotné věřící. Pokud tomu není dnes, bude tomu v dnech příštích. (Zdroj: internet).

Vezmeme-li v úvahu problematický zdroj příjmů KDU-ČSL, jak vyplývá ze skutečnosti  46 milionového dluhu v r. 2010 a po třech letech do voleb vložených 30 milionů  na předvolební kampaň zjišťujeme, že jde o dosud neobjasněnou záležitost, resp. kauzu. V blahé paměti máme podobné záhady sponzorských darů, tenkrát na účet ODS, kdy se dárci prezentovali jeden z Maďarska a druhý z Mauricia.  Pravda, že šlo o smyšlené dárce  se však  nakonec provalila. Skandál, který poté  vznikl, ODS dost významně poškodil a jen díky tomu, že v jejím čele  stál V. Klaus nedopadla ODS hůře, než jak dopadla. Že se však různé úhybné, maskovací a lživé „habaďury“ nevyplácí, je z případu ODS jasné.

Doba však pokročila, vláda a Poslanecká sněmovna  na základě těchto zkušeností přijala opatření,aby se podobné případy neopakovaly. Skutečně se neopakují? Jak tedy si  tedy vysvětlit, že KDU-ČSL v čele s panem Bělobrádkem strana nejenže během 3 let smazala 46 milionový dluh a do voleb investovala dalších 30 milionů korun?  Notabene logicky lze předpokládat, že strana do voleb zdaleka nevložila všechny finance a  že si  tedy jistou  částku  jako „provozní rezervu“ ponechala. Nebo se máme  snad domnívat, že Pavel  Bělobrádek je už takový  hegemon a osobnost, že není v zájmu natož v silách PS vyžadovat a trvat na objasnění elimitaci dluhu a upřesnění původu získaných financí (na volby) pro KDU-ČSL , jak výše uvedeno? Myslet si, že tyto skutečnosti nemají vliv na celkový politický vývoj v ČR by bylo skutečně nezodpovědné, protože je řada důkazů o tom, jak se KDU-ČSL  vlastně díky těmto penězům dostala až do vlády, kde  ovlivnila (a ovlivňuje)  politické dění. Je sice pravda, že dosud se možné negativa  reálně neprojevily, ovšem čekat, až k tomu dojde, může být pro společnost pozdě, ale i nebezpečné.

Není proto od věci jménem občanů chtít či žádat Poslaneckou sněmovnu ČR, aby se otázkou financování KDU-ČSL vážně zabývala  a  potažmo se, vedle osoby Karla Schwarzenberga , zabývala  rovněž osobou  předsedy KDU-ČSL  Pavla Bělobrádka z důvodů výše uvedených.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…