Jiří Fiala: Rodina - základ státu, platí to i obráceně: Chcete-li rozbít stát, rozbijte rodinu

15.08.2016 19:56

Není od věci si všimnout, jací lidé u nás vládnou a jaká je jejich rodinná morálka. A z jaké jsou strany.

Jiří Fiala: Rodina - základ státu, platí to i obráceně: Chcete-li rozbít stát, rozbijte rodinu
Foto: pixabay.com
Popisek: Rodina - ilustrační foto

Příklad č. 1: Jihomoravský hejtman Hašek : Sotva se dostane na funkci hejtmana, už se rozvádí - a bere si svou asistentku. Přepokládejme, že to nebyla aspoň taková štětka, jako jeho tzv. mluvčí - jinak evidentní kriminální živel už z dob totality, mnohonásobně trestaná za podvody. Pro ČSSD patrně ideální typ.

Suma sumárum: Morální chátra a odpad. Co ta asi může vytvořit za rodinné prostředí, rodinné zákonodárství, rodinnou morálku ?!! No - a přitom právě tahle chátra tady vládne.

Příklad č. 2 - a současně i VÝROK ROKU, za který lze bezesporu považovat tvrzení, že "matka mého dítěte není žádným rodinným příslušníkem" - jistě si to ráda přečetla hlavně ona. A nejen ona, ale i další ženy - aby věděly, jakého postavení tak asi mohou dosáhnout, začnou-li si s politicko-mravním odpadem z ČSSD.

Autor: Senátor za ČSSD a hejtman Hradeckého kraje, Bc. Lubomír Franc. (Mimochodem - všimněte si, jak jsou ti socani šikovní !!! K funkci senátora ještě dělá dokonce i hejtmana kraje - což obojí samo o sobě a každé zvlášť je práce ne jen na plný úvazek, ale tak na 20 hodin denně, má-li být dělána aspoň trochu pořádně... A on, to, čipera jeden, zvládá - jako nic - obojí zaráz !! Možná, že právě díky jakémusi podčlověku, který to - ani jako matka jeho dítěte - nedotáhnul na obyčejného rodinného příslušníka!!

Mimochodem, co to asi musí být za speciální rodinu, když ani matky dětí to tam nedotáhnou na členy rodiny??

Naskýtá se logická otázka - když není matka vlastního dítěte rodinným příslušníkem - tak čím teda je?? Služkou? Děvkou? Otrokyní? Nástrojem pro čerpání dalšího platu za nic?!

Normálního člověka se stále ještě běžnou morálkou by musela hanba fackovat, něco takového vůbec vyslovit - ale pan senátor, vzor to svých voličů, nevidí sebemenší důvod se za cokoliv stydět ...

Co k tomu dodat? Asi nic

Snad jen tolik, že v civilizované zemi by takovíhle lidé dávno v politice skončili a neměli by k ní nikdy v budoucnu nejmenší přístup.

Vybíráme z mailu čtenáře, který nás na článek upozornil. Sice si nebral servítky - ale zato to vystihnul naprosto přesně:
"Ten kripl Franc nejenže lže, neb definice osoby blízké v Občanském zákoníku zahrnuje rovněž partnerky, ale je typickým příkladem socanské prolhanosti, amorálnosti a podlosti."

Ale - hlavně, že svým sexuálním služkám pak socani jednou za rok, na MDŽ, rozdají pár kytek za pár korun, ještě proplacených ze stranických fondů - a je zase všechno v nejlepším pořádku ...

Jo - a pak je možná ještě nahlásí do kvót ... Aby byla ta rovnoprávnost...

Když už jsme u těch asistentů senátorů - pan Táborský jich má dokonce šest !! Když jsme si s ním - přede dvěma roky - chtěli domluvit schůzku, nefungoval ani jeden z nich. Co těch šest lidí vlastně ve skutečnosti dělá a kdo a zač je platí - by asi mohlo být docela dobrým námětem do předvolební diskuse.

Skutečně rád bych se na to pana Táborského sám zeptal.

A takováto strana - složená z takovýchto lidí (říci o nich, že je to amorální chátra, je ještě poměrně mírným a slušným vyjádřením) - tady vládne!!

Čemu se pak kdo vůbec může divit?!!

Jiří Fiala je nezávislý kandidát do Senátu za Stranu zdravého rozumu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…