Jiří Fiala: Volební právo cizinců v ČR – nástroj vytěsnění vlivu vlastního obyvatelstva

23.08.2016 10:59

Stanovisko senátního kandidáta k otázce volebního práva cizinců v ČR

Jiří Fiala: Volební právo cizinců v ČR – nástroj vytěsnění vlivu vlastního obyvatelstva
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Kandidát do senátu za Stranu zdravého rozumu Jiří Fiala

Jedna z hlásných trub vládní sociální demokracie – ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier – vyrukoval s požadavkem na co nejširší volební práva cizinců v ČR, kteří údajně mají volit už nejen do parlamentu, ale i do obecních zastupitelstev.

Jakožto senátní kandidát považuji tento trend a mediální výron této pochybné osoby za zvláště nebezpečný.

Pochybné osoby proto, že NIKDY NIKDE nehájila lidská práva českých občanů, když byla skutečně ohrožena (viz opakované marné výzvy k účasti na zinscenovaných soudních procesech, kde tato práva byla masově porušována), o to více ale byla slyšet všude, kde šlo o okleštění vlivu normální, běžné a dosud ještě zdravé, většinové české populace (tedy česky mluvící, s českými kořeny a tvořící normální zdravé rodiny či páry) na chod státu a veřejných věcí.

Současná politická reprezentace – tedy především vládní strany ČSSD, ANO a KDU-ČSL – nejen že neudělaly nikdy nic pro to, aby zamezily postavení vlastních občanů v ostatních členských státech EU do rolí občanů druhé kategorie, kteří NEMAJÍ stejná práva jako tamní tradiční obyvatelstvo – a to ani práva pracovní, ani práva politická (vymahatelnost práva, výše platů a důchodů, struktura a dostupnost pracovních míst, kvalita životního prostředí, kvalita služeb – především pak z oblasti státního sektoru, tedy zdravotnictví, rovnosti před zákonem, atd.) , ale teď se ještě snaží UDĚLAT OBČANY DRUHÉ KATEGORIE ZE SVÉHO VLASTNÍHO OBYVATELSTVA V JEHO VLASTNÍ ZEMI.

Cizinci, žijící v ČR, nemohou mít stejná práva jako občané ČR už proto, že nemají ke státu stejné povinnosti – např. povinnost branou, tedy bránit svou vlast i se zbraní v ruce a s nasazením vlastního života – nebo i četné povinnosti další, včetně daňových – ale přesto je zjevné, že se jim současná vládní garnitura snaží tato práva takřka vnutit – a můžeme se ptát : Qui bono ?, tedy - proč ? A komu to slouží, kdo z toho má prospěch ?!!

Odstrašujícím příkladem budiž Francie

Odpověď je nasnadě: Je to sama tato vládní garnitura, která si už není – a nemůže být – jista hlasy vlastního obyvatelstva, u něhož hrozí, že masově začne bojkotovat volby (při vcelku pravdivém přesvědčení, že volbou JAKÝCHKOLIV kandidátů parlamentních stran se nemůže na životě obyvatelstva nikdy nic k lepšímu změnit) - a proto jsou jí hlasy cizinců u nás velmi vítanou a žádoucí podporou, legalizující její vládnutí i v dalším období, přičemž bez těchto hlasů by hrozilo, že procento odevzdaných hlasů bude celkově tak směšně nízké, že žádná vláda z něj žádnou legitimitu nebude moci odvodit.

Navrhovatelé přitom chladně kalkulují se snadnou vydíratelností cizinců a jejich snadno dosažitelnou „vděčností“ – za to, že tu vůbec smí zůstávat.

Odstrašujícím příkladem v tomto směru budiž Francie, kde hlasy francouzských muslimů udržují u moci neschopnou levicovou vládu – a pak se běžní Francouzi marně ptají, proč boj proti muslimskému extrémismu a terorismu je tak málo efektivní a dlouhodobě nikam nevede.

Odpověď je přitom nasnadě: Protože současná francouzská vláda hlasy muslimů nutně potřebuje ke své vlastní legalizaci a legitimizaci – a tudíž od ní lze sotva očekávat rázná opatření, která by ochránila původní francouzské obyvatelstvo, jež by jiná, samotnými Francouzi zvolená vláda, dávno přijala a uskutečnila.

Ke stejným cílům bezesporu směřuje ochránce úchylů všech typů a druhů, ministr ničeho Dienstbier ml. a jím zastupovaná a reprezentovaná vláda sociálních demokratů, stejně neschopná a stejně zrádcovská vůči původní populaci jako je současná vláda francouzská.

Vláda bude na podzim nutně potřebovat souhlas nových senátorů

Tyto skutečnosti mají pak bezprostřední dopad i na letošní senátní volby, neboť vláda bude na podzim nutně potřebovat souhlas nových senátorů se svým protilidovým a protičeským návrhem volebního zákona, činícím cizince z vlastních občanů v jejich vlastní zemi.

Vyzývám proto voliče, aby si tyto skutečnosti uvědomili a zvláště pečlivě zvážili při volbě senátorů delegovaných vládními stranami (ANO 2011. ČSSD a KDU ČSL), potažmo kandidátů s tichou podporou těchto stran, což jsou většinou kandidáti TOP 09, ODS a KSČM – tedy ostatních, dnes nevládních parlamentních stran a hnutí.

Budete-li volit tyto poslušné kývače směrem ke všemu, co přijde od pí Merkelové či přímo z Bruselu, obvykle zcela bez vlastního uvažování a názoru, dobrovolně se odsouváte do pozice druhořadého obyvatelstva ve své vlastní zemi.

Pak se pozdě nedivte, až vás komuny Vietnamců, Rusů, Ukrajinců, Arabů či kohokoliv jiného přehlasují ve vašich vlastních městech, kde se následně stanete dočasně trpěnou menšinou.

Dost možná již brzy s povinností nosit na rukávě pásku s označením „Čech“.

Ing. Jiří Fiala
nezávislý kandidát do Senátu PČR na kandidátce Strany zdravého rozumu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…