Jiří Trojovský: Jste odpad. Nemáte právo na život

21.01.2016 14:47

Asi tak nějak bych viděl reakce vedení EU i naší vlády na dění u nás i v EU. Násilná muslimizace celé Evropy již nabírá na síle. Německo, Švédsko i jiné země se začínají rozkládat. Všude, i přes vysoké tresty, hrozí vypuknutí občanských nepokojů. Přesto se stále nic neděje. My jsme prozatím relativně mimo. Odhaduji tak do dubna-května.

Jiří Trojovský: Jste odpad. Nemáte právo na život
Foto: Lucie Sýkorová
Popisek: Čekání na vlak

Potom? Německo uzavře hranice s tím, že „už má dost“ .  Švédové podobně, Rakousko se jistě začne bránit a uzavře neprodyšně hranice. Pak zde máme problém a má jediná otázka zní:

JAK SE U NÁS BUDE ŘEŠIT PŘÍLIV 4000 - 5000 TISÍC VETŘELCŮ DENNĚ?

Na zvládnutí této situace bude zapotřebí několika desítek tisíc lidí. Armáda je rozprášená v misích NATO. Záměrně, aby nemohla zasahovat doma, o to zde jde.

Policie se svými několika stovkami můžu a s jasnými pravomocemi od Mustafy Pelikána bude dělat zločincům průvodce českým rájem a chránit tuto verbež před těmi, kdo vytvářejí této zemi hodnoty. Před obyčejnými lidmi.

Mám pocit, že vše je velmi dobře naplánováno. Pak nám oznámí ministr vnitra:

„Tuto situaci jsme nezvládli, je mi to líto. Ani je nemáme kam dávat, takže se budou volně pohybovat po celé zemi. Německo a nikdo je nechce, musíme si je zde nechat.“

A vážení, tímto začíná konec naší země i naší civilizace. I kdyby se podařilo několik tisíc těchto trilobitů označit za ekonomické uprchlíky, co pak?

KAM JE CHCEME ODSUNOUT? Kam? Neptám se, jak a čím, to jsou technické detaily, i když finančně velmi náročné. Toto je teď vedlejší. Ptám se, kam?

Celá situace mi silně připomíná teorii jedné miliardy. Tento článek je z roku 2013. Tehdy jsem nevěřícně kroutil hlavou. Vloni disponovalo několik set lidí téměř celým majetkem světa, letos to je asi 62 lidí. Součástí této teorie je i vytvoření nahnědlé rasy s IQ <90 jako tupé dělnické třídy. Tou se má stát Evropa. Stále vám nepřipadá něco divné?

Invaze vetřelců, snaha je právně ochraňovat a zvýhodňovat, občanům odejmout zbraně a právo. Pořád nic? Takže, buď se probudíme, všichni, nebo jsme skončili. Jako rasa, jako LIDÉ. To, co tu zůstane, to už lidé nebudou.

A není kam utéct!

Kdo za tím stojí, teď možná není důležité. Jsme - prozatím - čistá země a ještě máme šanci to zvrátit. V žádném případě to nepůjde se současnou vládou. Je možné, že i oni jsou finančně motivováni k tomu, aby celou situaci dotáhli „dohněda“.  Nedochází jim, že „hnědnutí“ přijde i na jejich rodiny. A to jen „…pro pár stříbrných…“

Všímejte si, kdo jak obrací kabát a kdo nedávno – jako zastánce migrantů - je dnes kategoricky proti. Přitom jeho ministr hrozí vězením, druhý maže med, div že neopakuje „my to zvládneme“.

Jeden farář na Slovensku by to zhodnotil:

„…je to v riti, drahí veriaci…“

Jiří Trojovský, manažer, Brno

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…