Jiří Vyvadil: Že by měl Putin s tím americkým majdanem zase pravdu?

22.01.2017 19:48

Když Vladimír Putin několik dnů před inaugurací pronesl napůl nadlehčeně, napůl vážně na video a oficiálně, že síly, které připravovaly v Kyjevě majdan čili svržení zákommého prezidenta se zřejmě poučili a něco podobného hrozí i v USA.

Jiří Vyvadil: Že by měl Putin s tím americkým majdanem zase pravdu?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Bylo to jaksi jen nadhozeno, ale víme, že Putin je dokonale informován. Jak známo, zachránil před jistou smrtí prezidenta Erdogana, když tento v posledních minutách obdržel avízo, že musí okamžitě opustit hotel ve kterém se nachází, jinak končí mezi živými. Zatím Obama, ačkoliv Güllen čili něco jako turecký Soroz spokojeně spřádal své plány a jistě tedy musel vědět od svých tajných služeb, co se připravuje, nezakročil a nezavolal. Jen byl ráno nemile překvapen, že Erdogan žije. A když v noci zoufalý Erdogan volal z letadla Merkelové, zda mu poskytne azyl, nereagovala.

To je onen prostinký příběh, proč Erdogan, ať je jakýkoliv, se naprosto jednoznačně až pokorně přiklonil k Putinovi a postavil NATO i EU na vedlejší linii.

Řekl bych, že Putin opět věděl, co se připravuje a jak se ukazuje z té spouště, která nastává v USA, ty střety jsou tak agresivní a tak mohutné a jsou plně podporovány veškerým, herci, zpěváky a samozřejmě i finančníkem převratů Sorozem, který vrhl na podporu 100 miliónů dolarů.

Poslouchat ty herce a zpěváky, kteří se ještě nedávno zdáli ve filmech docela přijatelní a najednou se změnili v nenávistnou primitivní chátru, která volá po krvi a volá i po heslech s odstraněním prezidenta.

V tomto okamžiku snad není třeba panikařit. Včerejší návštěva Trumpa v sídle CIA dokazovala, že řadoví agenti silně za ním stojí.

A i nový ministr obrany i vnitra už je ve funkci. Snad mají věci pod kontrolou.

A pokud by bylo nejhůře, Putin ho zase zachrání, až bude Trump bloudit se svým letadlem Air Force One hledaje možnost záchrany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…