Ladislav Kašuka: Máme se bát muslimů a islámu?!

08.08.2014 9:09

Paušalizace islámu do jedné velké hrozby, a házení všech muslimů do jednoho pytle s nápisem nebezpečí-džihád, je účelové zjednodušování za účelem vyvolání rasové nesnášenlivosti a nenávisti, což ve své podstatě není nic jiného než nacismus.

Ladislav Kašuka: Máme se bát muslimů a islámu?!
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Věřte mi, že ne každý muslim myslí pouze na to, jak rozpárat nevěřícímu břicho a postavit v Evropě, nebo jinde ve světě mešitu a šířit tam islám.

Většina z nich jsou úplně normální lidé, kteří si přejí v míru vychovat své děti, obdělávat své políčko, nebo pást své stádo, případně neztratit práci v nějaké továrně, a zajistit tak svým rodinám slušný život.

Tito muslimové, by nejraději žili ve svých vlastních zemích, podle svých zvyklostí a pravidel, a jediné co by chtěli je, aby se jim do toho jak žijí, nevměšovali Američané a jiné západní státy, což se bohužel děje, protože muslimové mají tu smůlu, že na svých územích mají plyn a ropu, a že si nedokážou vojensky svou nezávislost a svobodu oproti USA - EU a zemím NATO uhájit.

Takže v současné době, je většina islámských zemí, kde narůstá extremismus buď přímo okupována vojsky USA, nebo jimi ještě nedávno okupována byla, a v jejich vládách sedí americké loutky, které všechno nerostné bohatství země nechávají drancovat americkými, nebo evropskými plynovými a ropnými společnostmi, zatím co místní lidé umírají hlady, a na nemoci, na které sice dávno existují léky, ale oni je nemají čím zaplatit.

Doufám, že uznáte, že podobná situace je úrodnou půdou pro nárůst vlivu extremistů, pokud jsou jediní, kdo otevřeně a popravdě nazývají americké a jiné okupanty nepřítelem, kterého je potřeba vyhnat, nebo zničit.

Vinu na tom, že radikální islamisté získávají čím dál větší vliv, mají tedy Američané a jejich spojenci z EU, kteří si za pomoci síly učinili z arabského světa svou surovinovou kolonii, a ze spousty Arabů své otroky, pracující za minimální žebráckou mzdu v jejich továrnách a společnostech.

Základem toho, jak normalizovat situaci, je odchod cizích vojsk a ropných společností ze všech zemí, kde si je místní lidé nepřejí, kompenzace škod, které tam způsobili, a uzavření oboustranně výhodných smluv na nerostné bohatství, které budou muset velmoci od těchto zemí začít čestně kupovat, a nikoli jim je krást, jak tomu činí doposud.

Věřte mi, že následující nárůst životní úrovně, pocitu svobody a nezávislosti v těchto zemích, vezme velice brzy tzv. islámským radikálům a extremistům vítr z plachet, a stanou se stejně malou a bezvýznamnou skupinou, jako jsou v Evropě neonacisté.

Toto, a naprosté odmítnutí bruselských imigračních zákonů a norem určujících počet přistěhovalců, které musí jednotlivé země EU přijmout, je poctivým a účinným řešením narůstající tzv. ISLÁMSKÉ KRIZE.

Jelikož USA a EU však ve skutečnosti řídí lidé, kteří ty koncerny a nadnárodní korporace, které drancují a okrádají arabské země, a v nich žijící muslimy vlastní, nečekám, že k takovému mírovému urovnání dojde.

Tohle je totiž kapitalismus, takže vítejte v pekle a očekávejte stále nové ekonomické krize a války o nerostné zdroje, tento systém totiž jinak přežívat neumí!

Za radikální islám a muslimskou nenávist k nám, poděkujte tedy politikům, které volíte, protože poslušně, se skloněnými zády, poslouchají oligarchy z Bilderbergu a podobných skupin, které sdružují ty nejbohatší muže světa, a v jejich zájmu posílají vojáky drancovat nerostné bohatství do zemí, ve kterých potom směrem k nám vzrůstá pocit oprávněné křivdy a nenávistné zloby.

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…