Mgr. Richter & spol.: Dodržovat gauneristické zákony ČR je největší zločin

24.12.2014 19:07

Právní stát...

Mgr. Richter & spol.: Dodržovat gauneristické zákony ČR je největší zločin
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Polistopadová sebranko,

právní stát není stát, kde zákon je nad vším, kde zákon je nad lidským rozumem, empatií, citem, dokonce soucitem. Fašistický stát, to jest ČR & spol., je stát, kdy dokonce zhoubný zákon je nad lidským rozumem, empatií, citem, dokonce soucitem s těmi nejmenšími - dětmi, kterým (dokonce z dětských domovů) jsou prováděny exekuce za neuhrazený poplatek za odpad, stát, který léta neplatil sirotčí důchody dětem... 4 roky trvalo, než byla z mého popudu sjednána částečně náprava, zpětně ale nebyla vyplacena ani koruna za období, kdy evidentně byla porušována Charta práv dětí z roku 1924 !!!

Všem z těch, co pro tento fašistický zákon hlasovali, ale především těm, co se ním řídili z řad soudců, soudních exekutorů, ale i úředníků... se za tyto děti pomstíme. Chybný zákon může být přijat i neúmyslně v důsledku stavu, kdy jednoho, nebo dokonce většinu zákonodárců lze zařadit do kategorie BLB. Řídit se zjevně zločinným zhoubným zákonem však může jen člověk, kterého řadíme do kategorie GAUNER, v lepším případě připosranec. Možná se slituji nad tím, kdo si od psychiatra nechá vystavit potvrzení, že je BLB a veřejně to osobě v TV prohlásí. S žádným GAUNEREM však nebudeme jednat ani rozumně, nebudeme ani empatičtí, nebudeme mít ani cit, už vůbec ne soucit.

Toto však není jediný případ, kdy polistopadová sebranka místo aby řešila situaci operativně (např. vládním nařízením, nebo třeba tím, že někdo zvedne telefon a na svoji zodpovědnost něco nařídí) a zamezila nevratným škodám (třeba "jen" škodám na duši dětí), tak teprve hledá v džungli zákonů a připosraně čeká, co vyplodí choré mozky právnické lůzy (mnohdy s falešnými tituly), nebo je dokonce teprve začne vymýšlet. Jakékoliv rozhodnutí (byť blbem, nebo gaunerem označené za protizákonné), které nezpůsobí větší škodu, než kterou odvrací, je zákonné. Tím jste se, vy šmejdi,  měli řídit např. při metanolové tragédii - dva měsíce trvalo, než jste se k něčemu rozhoupali (prohibice), a to až poté, kdy jsme bez servítek začali jednat, řvát a nahrávat si telefonické rozhovory s mocnými, s policií... Těch vice než 50 mrtvých a stovky osleplých má na svědomí nejen Nečasova vláda s Kalouskem, ale celá polistopadová sebranka, která tento zvrácený gauneristický systém tady za 25 let vybudovala. Jste odporní šmejdi ! A všechny ty sračky vygradovaly zločinným spolčením Ústavního soudu se lžidoktorem práv Kalvodou (který měl chodit kanálama poté, co 7 let falešně užíval titul, namísto toho se drze natřásal před ÚS) a posunutím voleb v roce 2006. Jdu blejt!

Dodržovat gauneristické zákony ČR je největší zločin ! Samozřejmě to platí pro většinu tzv. demokratických zemí, od kterých jsme sem tyto zvrácenosti naroubovali, avšak korunovaně - papežštěji, než sám Papež.

Přeji vám k Vánocům a do nového roku to nejhorší, co jen může gaunery potkat!!!

Ing. SKALICKÝ, Nezávislá prognostická sekce  http://ferovost-pro-ratha.webnode.cz/
Mgr. Richter & spol., ALTRU - bezplatná právní pomoc

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…