Nela Lisková: Pane ministře Dienstbiere, běžte do háje

14.09.2015 11:47

Aneb vyhrožovat a utiskovat se americkým poskokem nenecháme!

Nela Lisková: Pane ministře Dienstbiere, běžte do háje
Foto: Archiv Nely Liskové
Popisek: Nela Lisková.

Já Vám nevím přátelé, ale co výrok amerického občana, angažujícího se v naši zemi v politice, to perla. Na mě osobně působí vyjádření "ministra pro lidská práva"  Jiřího Dienstbiera v rozhovoru pro rádio Impuls, kdy prohlásil, že výroky některých autorů na internetu je nutné trestně stíhat, jako červený hadr na býka.

Mám několik zásadních otázek. V naší zemi bylo zrušeno právo se svobodně vyjadřovat?

Jak, a především čí lidská práva tady pan ministr zastupuje?

Jak je vůbec možné, že rodilý Američan, narozen ve Washingtonu zastává tuto  funkci v České republice?

Je přece logické, že jako předsunutá ruka americké vlády povede svůj rezort  tendenčně, tedy zásadně proti nám, občanům české republiky.

O jaké zastrašování se tady pane "ministře" snažíte? Chcete nám na rozdíl od Vás,  plnohodnotným občanům, vlastencům, slušným lidem, kteří ctíme tradice a historii a v tomto duchu vedeme a vychováváme své děti, abychom se za ně, tak jako za vás nemuseli nikdy stydět vyhrožovat? Nejprve nás vy, naše vláda uvrhnete do největší katastrofy, jakou pamatujeme a pak po nás vyžadujte mlčení a tupý souhlas se všemi svinstvy, která jste tady napáchali? Já za sebe Vám můžu zcela otevřeně sdělit, že mě neumlčíte, pokud tedy nezvolíte americké vládě blízkou metodu "odstraněna pro nepohodlnost".

Ale do té doby, pokud budu žít, budu se chovat tak, aby se mí rodiče a moje dcera za mě nemuseli stydět! Jakým právem si dovolujete nás limitovat ve výrocích vůči imigrantům, když sami vidíme dnes a denně názornou ukázku jejich kultury a smýšlení.

Nebo vám snad podřezaná hrdla a usmívající se islamista mající v každé ruce hlavu oběti připadá jako zcela normální jev? Vy si snad libujete v kultuře, ve které má nejvyšší cenu pětiletá holčička, protože její znásilnění ji činí utrpení tak nezměrné, že je to pro ně ta prává, nefalšovaná rozkoš?

A po tom všem, kdy nám do naši země uměle verbujete přesně tyto "lidi" , i když bych se slovu a významu člověk v jejich případě velmi ráda vyhnula, po nás chcete, abychom se na jejich adresu vyjadřovali umírněně nebo dokonce láskyplně? Jste člověče alespoň trochu normální?

V nás všech to už pěkně vře a takové lidi, jako jste vy, pane Dienstbiere, bych nejraději profackovala, aby se vzpamatovali a uvědomili si, že nejsou bohové ani nadlidi!

Vy, nám ze své pozice sluníčkáře a zapáleného proamerického posluhovače nebudete a nemáte právo kázat vodu, když sám pijete víno ! Vy sám se snažíte diskriminovat a umlčet majoritní většinu a preferujte nepřizpůsobivou menšinu. Vehementně se zastáváte cikánů, kteří jen ždímají náš sociální systém.  Považuji to za výsměch vůči nám pracujícím lidem, kterým nechodí každý měsíc složenka na velkou částku, jen za to, že se narodil jako cikáni.

Vy sám jste v životě řádně nepracovat a od svých dvaceti let se "živíte" politikou...

Nemáte absolutně ponětí o normálním, běžném životě pracujícího člověka.

To my, jsme vůči cikánské menšině v každém směru diskriminování a nic nám stát nedá zdarma, jako jim ! A teď máme živit ještě další hordy nepracujících, agresivních živlů?!

Vážený pane ministře, z ministerstva, které Vám slouží jako "výživná trafika", ale nám občanům je úplně k ničemu ! Já za sebe i za většinu našeho národa děkuji bohu, že jste neuspěl v prezidentských volbách. Nebylo by tady už vůbec k žití!

Díky za našeho pana prezidenta Miloše Zemana!

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…