Oldřich Rambousek: Český Kocourkov je prolhaná žumpa. Lži o Ukrajině, Sýrii, o světě

30.10.2015 10:30

Domnívám se, že nemá valného smyslu detailně konkretizovat, protože díky jakž takž svobodnému internetu máme možnost dostat se k informacím. Tedy – pokud chceme!! Číst hovadiny v Blesku nebo Mf dnes je pouhou ztrátou času.

Oldřich Rambousek: Český Kocourkov je prolhaná žumpa. Lži o Ukrajině, Sýrii, o světě
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Ukrajina

Česká mediální scéna je už doslova obscénní a nemožná. Pravděpodobně si mnozí redaktoři myslí, že jsou Češi tak blbí, jak oni se dělají chytří. Myslím, že Češi nejsou blbí, ale jsou znechucení, apatičtí, politikou otrávení a někteří až nešťastní z hrůz dnešního světa. Osobně mě zvedá ze židle, jak je některými médii opěvovaná současná zcela nelegitimní ukrajinská vláda smrdící fašismem a oligarchií. Na druhé straně se zhola nic nepíše o tom, že i v Česku je oligarchie a mnohdy doslova mafie. Nikterak nejsme ve své podstatě lepší. Jen se u nás nepoužívají (zatím) tak brutální metody, jaké používá ukrajinská vláda a tamní oligarchové. No, a že i u nás jsou oligarchové i ve vládě je nepochybné. Ministr Babiš nebo senátor Hlavatý jsou jednoznačně oligarchové a také v jejich případě jde o zcela jasný střet zájmů likvidující jakékoliv demokratické principy. Kellner, Janoušek, Bakala, Řebíček a další jsou typickými příslušníky oligarchie. Nebo je páni novináři neznáte?

O Sýrii se toho také napsalo již mnoho, ale až dnes, a to očividně lezou na světlo světa americká svinstva. Ovšem stále jsme krmeni nesmysly o tom, že vším je vinen Bašár Asad. Značná část veřejnosti však ví, že dokud se do Sýrie nezačaly vměšovat USA a EU tak byl v této zemi klid. Fakt, že nynější akce ruské armády v Sýrii jsou úspěšné mnohým novinářům nevoní a politikům taktéž. Jsou totiž tímto usvědčováni ze lží ve prospěch USA, aniž by se styděli. Turecko – ta čuňata v NATO bombardují Kurdy – ty, kteří mají největší zásluhy na tom, že se IS ještě nerozlezl dále. A to chce Turecko do EU?? Tito barbaři?? Potomci Chazarů! To je značně nebezpečné a ohrožující stabilitu Evropy, která je již tak dost nestabilní.

Rusko dnes de facto zachraňuje Evropu a Evropské národy. Napravuje idiocii USA a EU. Čeští politici z toho mají hlavy v pejru, protože lezli neustále v anál Američanům a Němcům, což je usvědčuje z účelovosti,kolaboranství a zrady. Jsou spoluviníky spolu s NATO na genocidě občanů bývalé Jugoslávie, Iráku, Libye i Sýrie. Neříkám, že máme lézt Rusům do zadku, ale říkám, že je nutné říkat pravdu, a to i v situaci, že to nemusí být zrovna příjemné. Osobně se tímto řídím a je mi jedno, jestli kvůli tomu budu třeba vyhozen z práce. Klidně jsem odešel z KSČM, za kterou jsem kdysi kandidoval do Sněmovny, protože mi vadila lež a pokrytectví.

Používejme, lidi, alespoň trošku vlastní rozum a logiku. Nenechme se vygumovávat mainstreamem.

Ač mnohé možná naprdnu, tak musím přiznat, že po dnešních zkušenostech jsem přesvědčen, že nejsvobodněji jsem se cítil v tolik pomlouvaném komunistickém Československu. Pravda, nebylo vše skvělé, ale to není ani dnes. Pracovalo se však na všem ve smyslu všeobecné společenské prospěšnosti, a ne ve prospěch oligarchů a mafiánů, kteří nás jen okrádají a týrají. Za těch zlých komunistů byli ti, kdož chtěli okrádat, týrat a zneužívat obyčejné lidi, za katrem a bylo to tak správně. Dnes nám tato prasata vládnou. Je však jen na nás, co jim ještě dovolíme a kdy jim dáme přes držky. Přemýšlejte o tom již dnes, protože příští rok jsou nové, krajské, nedemokratické, za peníze vyždímané z dělníků krajské volby. Nevolte již ODS, TOP, STAN, SZ a lidovce. Zrazují náš národ a kašlou na nás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

20:30 Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

Tento webový vtip připomíná dnes základní problém naší doby: totální nezájem o minulost, ignoranci h…