Oldřich Rambousek: Lidi, neblbněte - my v Čechách máme potraviny špičkové úrovně a kvality

15.07.2017 8:50

V Čechách máme potraviny špičkové úrovně a kvality. V demokracii není možné, abychom byli živeni odpadem!

Oldřich Rambousek: Lidi, neblbněte - my v Čechách máme potraviny špičkové úrovně a kvality
Foto: Hans Štembera
Popisek: Potraviny, ilustrační foto

Již v dávné minulosti jsem psal články s tématikou-kvalita potravin! Mnoho lidí mi nadávalo, že to, co jsem napsal, jsou lži, a že jsem blázen. Nyní, když konečně vyplouvá po částech pravda na povrch, tak se musím smát a to i přesto, že to dokazuje pravdivost mých starých článků. Na druhé straně však musím přiznat, že mi to moc velkou radost nedělá, a že tento problém má mnohem širší kontext, než jsme schopni si přiznat.

Je běžnou zvyklostí, že opticky stejný výrobek, stejného názvu, stejného obalu, vyrobený v Německu, Francii, Belgii a jiných zemích má jiné složení a jinou kvalitu pro země západní Evropy a jinou pro země střední a východní Evropy. Někdy jde o rozdíly malé a jsou případy, které se dají hodnotit tak, že jsme krmeni odpadem horší kvality, který by v Německu nedali sežrat ani psům. Mnoho dovezených potravin je obohacováno o toxické látky a jiná svinstva. Co je vůbec zarážející, že toto svinstvo je třeba v Čechách o mnoho dražší, než v Německu výrobek standartní kvality. To však už dělá hlavně český obchodník-zloděj!! Kdy a proč se toto všechno stalo? Víte, cca do roku 93-94 platily v Československu staré standarty těch krvelačných a zlých komunistů. To se samozřejmě týkalo i kvality a složení potravin. Ty to standarty byli mnohonásobně vyšší, než jsou dnes, což by samozřejmě znamenalo, že západní potraviny by na našem trhu byly díky těmto normám neprodejné!! V tomto ohledu byly tedy učiněny zásadní legislativní změny a potravinové normy z éry socialismu byli zrušeny a nahrazeny novými- demokratickými. Tímto byl legislativně umožněn vstup zápaďáckých odpadků na náš trh.

Občané jako hlupáčci věřili a mnozí dodnes věří, že cokoliv ze západu je lepší a kvalitnější. Oh jaký to nesmysl!! Nutno však říci, že toto svinstvo bylo umožněno vládami a parlamentem. Mnozí, když o tomto svinstvu věděli a vědí, dodnes v parlamentu sedí! Bohužel nikdo je nežene k odpovědnosti. Naše republika na základě nových norem byla zaplavena tunami zápaďáckých odpadků a ti čecháčci jak si ještě mlaskali. Upuštění od norem ze socialistické éry však využívají i čeští potravináři a i oni mnohdy vyrábějí šmejd-viz Babišovy párečky a uzenina. Změna potravinářských norem však měla i další dopady. Nejvíce to odnesl segment zemědělské výroby a spotřebitelé. Příliv západního šmejdu totiž dílčím způsobem napomáhal rozkladu JZD a zemědělské prvovýroby na základě naší údajné nadprodukce. Ono však bylo nutno zničit konkurenci a JZD bylo velkou konkurencí!!!

Zde na tomto místě vystává jasná otázka. Kdo tedy byl a je větším hovadem ke svému národu? Byly to komunisté nebo to jsou součástí pseudodemokraté? Pro mě je odpověď jasná, a protože jsem zažil i dvacet let bývalého režimu, tak vím, o čem mluvím. Komunisté zřetelně dbali na kvalitu potravin a nenechávali vlastní lidi trávit jedem. Samozřejmě v následných konsekvencích se lze tázat, kolik lidí zemřelo na následky oněch sajrajtů v potravinách, jež nám demokracie předkládá!! Dle mého názoru by se mohlo jednat o desítky tisíc mrtvých za ty roky, po které nám kapitalismus a demokracie předkládají tu svou kvalitu. Bohužel tyto oběti /zbytečné/ jim půjde těžko prokázat a asi k tomuto nebude ani vůle. Domnívám se však, že tím největším vrahem jsou naše vlády a parlament, díky kterým bylo toto svinstvo umožněno.

Tato problematika se samozřejmě prolíná i do dalších oblastí života. Tou nejvíce zasaženou je i zdravotní stav obyvatelstva, který není nijak růžový. Toto mimoděk potvrdil i prof. Pafko, když řekl, že Češi jsou 2x více nemocní než Němci a 2x více chodí k lékaři. Bohužel pan profesor již neřekl proč a to je mi skutečně líto a považují jím popsaný stav za zkreslený a neprofesionálně a nepravdivě prezentovaný. Je pravdou, že Češi jsou více nemocní, ale stojí za tím podřadná strava, dělaná s podřadných surovin, velký stres na pracovištích a někde pracovní podmínky připomínající nechvalně známé koncentrační tábory za nacistů.

Situace je o to horší, že postižené jsou už malé děti, které jsou nuceny ony sračky ze západu jíst. Co však dělat? Jíst se musí. My jsme však zemí závislou na dovozech potravin a alternativa není!! Domnívám se, že následkem tohoto stavu je dlouhodobě zaznamenáván zvýšený výskyt rakoviny u dětí, cukrovky, ADHD a dalších, pro nás dříve exotických chorob jako je třeba Crohn. Bohužel Crohnem trpí i můj 18-ti letý syn a tak vím o čem to je. Nemohu tu na tomto místě nezmínit, že tato neblahá současná situace se nápadně podobá dikci NWO o řízené redukci populace na planetě Zemi a tím samozřejmě nastiňuji, že tato záležitost je cílená a řízená!! Proč by jinak zpracovatelné cpali třeba do masa např. fosfáty?? Ty chemikálie, které vám doma perou prádlo, bělí, a odmašťují, přidávají se do paliv, hnojiv atd? Vždyť se ví, že je to jed! Jenomže tento jed má tu vlastnost, že zadržuje v mase vodu. Tím chci říci, že je to super byznys. Nejenom že to zabíjí lidi, ale také to násobí zisky prodejcům.

Maso se totiž naplní vodou a následně ošetří fosfáty, které ji tam udrží! Tímto postupem lze zvýšit prodejní hmotnost až o 40%, což znamená, že platíte 40% vody v mase za cenu masa a ta se vám při zpracování odpaří a máte k obědu mini řízek. Fosfáty však zůstanou a ty sníte!! To je kšeft co?? No neberte to za ty prachy a obrana žádná!! Oni ti šmejdi vědí, že to prostě koupit musíme, jinak chcípnem hlady!! Máme však demokracii né ??? Ve stejném smyslu by se dalo psát o umělých sladidlech, palmovém oleji, barvivech, konzervantech, ale i třeba o rohlících, do kterých je zcela zbytečně přidávána přísada obsahující lidské vlasy. Nebudu tu raději rozepisovat, co obsahují párky, salámy, paštiky, nebo co je drůbeží separát. Je to totiž hnus!!

Proto Češi - jezte, pijte, hodujte a přitom pějte chválu kapitalismu a té vytoužené demokracii. Volte při volbách ty, kteří stojí za tím, že žereme odpady. Volte Kalouska, Sobotku, Bendu, Filipa, pochcaného knížete nebo pošahanou biomasu. Jen tak dál. Oni se Vám pak smějí, jak jste blbí. Já raději zůstanu věren Marxismu, který jako jediný má v sobě implementováno to, co je pro člověka nejdůležitější. Co to je??? No přece člověk sám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …