Pavel Kopecký: Teror ve "veřejném zájmu". Proč stát neumí, nechce či nesmí zasáhnout proti Nedotknutelným?

11.12.2016 18:30

Pavel Kopecký dává do souvislostí požár v kalifornském satanistickém „squatu“ a upozorňuje, že také u nás máme zaděláno na podobné tragédie, protože náš stát "Nedotknutelné" chrání.

Pavel Kopecký: Teror ve "veřejném zájmu". Proč stát neumí, nechce či nesmí zasáhnout proti Nedotknutelným?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Solidární pochod za zachování centra Klinika, kterému Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových odmítl prodloužit smlouvu

Hra na kočku a myš na anarchistické "Klinice" na Žižkově pokračuje už druhým rokem. Je to přímo fantastické. Zatímco v jiných případech stát jedná s razancí gangsterů, v případě "Kliniky" stále není schopen zajistit základní majetková práva.

Budovu už letos v říjnu převzala Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) s tím, že chce do areálu bývalé kliniky přestěhovat část svých zaměstnanců. Jenže takzvaní levicoví aktivisté, tedy gangy okupující protiprávně budovu, ji i přes naléhání úřadů stále odmítají opustit. Je k neuvěření, že policie nedokázala za téměř rok objekt zajistit tak, aby se do něj nikdo nepovolaný nedostal a mohl být předán právoplatnému vlastníkovi.

Neumí? Nechce? Nebo nesmí? Intervence soudruhů z vlády (Marksová, Dientstbier a spol.) a synka ministra obrany Stropnického (takto šéfa pražských ekoteroristů) zřejmě vykonaly své. Nebo je za tím ještě něco hlubšího, co možná vyleze na povrch, až dojde k tragédii, jako nedávno v Kalifornii?

Teror ve "veřejném zájmu"

V roce 2014 obsadili anarchističtí aktivisté prázdnou budovu. Prý na to mají právo, neboť "sociální centrum", za které prohlásili hnízdo "rudých brigád" ze Žižkova, jež se vzápětí stalo postrachem okolí, je ve "veřejném zájmu". Přestože byli několikrát formálně vyhnáni policií, okamžitě se zase do budovy vrátili.

Plejáda trestných činů a přestupků, kterou na bývalé plicní klinice na Žižkově stát nepochopitelně toleruje, vyvrcholila založením ilegální sbírky, s jejíž pomocí (přes občanskou Iniciativu "Hlavák" bez jakékoli registrace) vybírali peníze na imigranty přímo v areálu pražského Hlavního nádraží. Sice protiprávní - ale nedotknutelné.

Na konci roku 2015 premiér Sobotka "teroristy z Kliniky" ocenil za pomoc ilegálním imigrantům. Po zřejmě zinscenovaném (dodnes nevyšetřeném a příkladně "zapomenutém") útoku na Kliniku se tak v únoru minulého roku kolem této "Centrály" rudozelené bojové pěsti pražské kavárny soustředil zájem multikulturních celebrit, včetně Babišovy primátorky Krnáčové. A bylo jasné, že se tady hraje ještě o něco jiného. Nejen o sídlo pro Nedotkuntelné.

Když se zloději státu vysmívají do tváře

Od října probíhá neuvěřitelná přetahovaná se státem. Anarchisté (nebo kdo to doopravdy jsou) dělají na státní instituce beztrestně dlouhý nos a veřejně propagují porušování zákonů. Jak by asi dopadl kterýkoli jiný občan, který by protiprávně ukradl nemovitost za desítky miliónů korun?

"Generální štáb" Kliniky, prohlásil, že se z budovy nehne, neboť on přece rozhoduje o tom, co je pro společnost prospěšné, a co nikoli. Je to jasný test i demonstrace síly:

"Rozhodli jsme se, že v budově zůstaneme. Myslíme si, že fungující autonomní sociální centrum má větší hodnotu pro město než kanceláře SŽDC," směje se nám všem do očí Jana Bednářová z "kolektivu Nedotknutelných".

Nejde pochopitelně o "české specifikum". Podobná "centra" v nichž probíhají "politická školení" levicových geril na pozadí divokých drogových dýchánků či "koncertů" bují jako příznačné nádory a metastáze rakovinou napadené západní civilizace po celé Evropě i za oceánem. Jen málokdy však o tom něco pronikne do médií. Občas se tomu však zabránit prostě už nedá.

Jako minulý týden, když jednu z takových "buněk" zachvátil požár. "Klinika" v kalifornském Oaklandu, ve staré skladištní hale vzplála a výsledkem jsou desítky mrtvých. Celý ilegálně obývaný objekt se stal obrovskou pastí, kde zahynulo více než čtyřicet lidí. Je příznačné, že mnoho z nich bylo nezletilých, kteří ve skladišti pobývali při improvizované drogové "párty".

Loď duchů

Oaklandská tragédie tak opět dramaticky nasvítila řadu otázek. Podobná centra "nezávislé kultury", ať už v Praze nebo v Kalifornii, (imigranty zaplavená Kalifornie nikoli náhodou volila většinově Hillary Clintonovou), poskytují těmto levičáckým kriminálním aktivitám důležité podhoubí.

Devastující požár vypukl v prvním patře před půlnocí. Většina obětí zahynula ve druhém podlaží, do kterého se zřítila střecha. Schodiště do pater bylo "avantgardně" vyrobeno pouze z přepravních palet a ihned vzplálo, takže lidé zůstali uvězněni v hořícím pekle.

Dvoupatrová budova bývalého skladiště byla mezi místními nazývaná "Loď duchů". Jeden z bývalých "nájemníků" agentuře AP místo popsal jako smrtící past s viklajícím se schodištěm postaveným z dřevěných palet, hromady nahromaděného dřeva a spleti elektrických kabelů.

Apokalyptický obraz, či "předobraz"?

"S pouze pár světly tam byla tma jako v pytli. Jedno schodiště vedlo k zabedněným dveřím. Voda a elektřina byla ukradena od sousedů a často nefungovala," popsal prostor bývalý obyvatel této oaklandské Kliniky. Druhé patro bylo určeno pro pořádání "veřejných vystoupení". Osudný pátek před druhou adventní nedělí měla v "Lodi duchů" "produkci" satanistická hudební skupina Golden Donna. Je v tom mnoho symbolického.

Zasahujícím hasičům se naskytl vskutku apokalyptický obraz. V neuvěřitelném zmatku a v naprosté tmě ozářené jen plameny požáru pobíhaly zmateně stovky lidí. Často vůbec nebyli schopni koordinovat pohyby, neboť většina z nich byla zdrogovaná. Šokovaní záchranáři poukazují zejména na fakt, že tam bylo o půlnoci obrovské množství dětí, z nichž mnohé byly opilé nebo vykazovaly známky požití drog a působily zcela dezorientovaně.

Advent v pojetí satanistů

Co se to vlastně v tom starém skladišti v Oaklandu o půlnoci v adventním čase odehrávalo? Policisté a hasiči, kteří na místě zasahovali dosvědčují, že všude naráželi na velké množství podivných soch, z nichž některé nápadně připomínaly tu ze skladiště v Detroitu, kde byla nedávno odhalena na podobné "párty" třímetrová socha Bafometa (satana).

Z více než čtyřech desítek mrtvých byla více jak polovina dětí. Všechno nasvědčuje tomu, že ve skladišti probíhal rozsáhlý satanistický rituál. Podle policie "Klinika" sloužila jako velké shromaždiště nelegálních imigrantů. Mnozí z nich tam i bydleli včetně velkého množství bezprizorních dětí. Velká část z nich byla využívána organizovaným zločinem pro prostituci. Stejně příznačné jsou i satanské graffiti, kterými je pomalována celá budova "domu hrůzy", jak je starousedlíky tato místní Klinika nazývána.

Jak dlouho budeme čekat na to, než se podobná tragédie odehraje v Praze?

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

10:14 Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

Glosa Milana Knížáka.