Petr Hampl: O islámské imigraci, čínském nacionalismu a českém feminismu

07.04.2016 20:57

Hamplovo TEMPO - díl jedenáctý

Petr Hampl: O islámské imigraci, čínském nacionalismu a českém feminismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

K nejasnostem o tom, kolik islámských imigrantů chce vlastně naše vláda nastěhovat do České republiky. Počítejte se mnou. V první vlně se má jednat o řádově 10 000 lidí. Po třech letech získají právo na sjednocení rodiny. Když uvážíme, jak velké jsou islámské rodiny, jsme i při konzervativním odhadu na číslo 100 000. Ale to není zdaleka všechno. Islámská komunita téhle velikosti se naprosto jistě stane zázemím a magnetem pro další lidi, jak to známe z Británie, Francie nebo Švédska.

Je tedy naprosto realistické počítat s tím, že v roce 2022 bude žít v České republice jeden milion muslimů, z toho 800 000 fundamentalistů, 300 000 aktivních příznivců Islámského státu a podobných skupin a minimálně 10 000 vycvičených teroristů. V některých regionech budou mít muslimové převahu.

Jestli se chystáte stavět dům nebo si koupit byt, vyberte si nějakou jinou zemi. Nebo podporujte blok proti islámu.

- - -

Jediný postřeh k návštěvě čínského prezidenta v Evropě a Spojených státech amerických. Davy, které ho vítaly – to nebyly čínští agenti. To byli většinou lidé čínského původu žijící v těch jednotlivých zemích. Tedy vesměs lidé, kteří z Číny odešli a kteří nenávidí komunismus. Přesto si vzali rudou vlajku a rudou šálu a šli mávat nebo se dokonce prát s protibetskými demonstranty.

Protože pro Číňana je normální, že když dojde na střet kultur, národů či ras, tak Číňan neřeší politické přesvědčení, ale postaví se na stranu svých pokrevních bratří.

Ostatně, Rusové to mají úplně stejně. Komunista, nacionalista či demokrat – když dojde na ohrožení vlasti, všichni drží pospolu.

To je normální a zdravý instinkt, který mívali i Češi. Je nejvyšší čas se k němu vrátit.

- - -

Jak může žena nejlépe skloubit práci a mateřství a zároveň si nemůže dovolit chůvu nebo vychovatelku? Různými způsoby, ale často tak, že si bere dítě do práce. A právě proti tomu vytáhla ministryně Marksová do boje.

V podstatě hned poté, co nastoupila do úřadu, zjistili její lidé, že majitelka maličkého krámku z obce Přepychy na Rychnovsku si bere do práce svého syna a napařili jí za to pokutu 250 000 korun. Nedělám si srandu, čtvrt milionu!

A jak začala, tak pokračuje. Před pár dny přišla s návrhem, který fakticky zakazuje jakoukoliv práci z domova. Tedy, pracovat z domova můžete, ale vašeho zaměstnavatele to bude nově stát tolik peněz, že si to bude moc dovolit pár ředitelek a senior konzultantek.

Vláda se prostě snaží odradit české rodiny od toho, aby si pořizovaly děti. Možná proto, aby bylo dost místa pro děti arabské.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…